11 december 2012

Strikkekrisen

fortsætter. Jeg bruger masser af tid på at lede efter et eller andet, som kan hidse mig bare en smule op, men.....

Jeg har dog fået strikket strømperne færdige:


De 2 nøgler garn lå pakket sammen i en pakke, men der er faktisk rimelig stor farveforskel. Den ene er også blevet en anelse større end den anden. Det kan selvfølgelig være min strikkefasthed, der har ændret sig en smule, men måske er det forskellen på garnet.

Jeg har kastet mig ud i endnu et par strømper. Denne gang strikker jeg to på en gang :-)

6 kommentarer:

 1. Ok nu har din strikkekrise stået på foruroligende længe. Tror simpelhen du er nød til at ty til alternativbehandling og besøge 2-3 nye garnbutikker du ikke har set før.

  Det bliver nok dyrt, men hvis du bliver helbredt er det vel også ok

  God bedring

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - tak ;-) Skal til Aarhus i morgen, så jeg tror da lige, at jeg forsøger at nå en strikkebutik - eller 2!

   Slet
 2. Det lyder ikke godt at strikkekrisen fortsætter. Kan det ikke hjælpe at gå en dejlig tur i det skønne vejr. Det er i hvert fald flot her i Ebeltoft, men 10gr. frost. Det plejer at hjælpe på humøret at komme lidt ud og få d-vitaminer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - det ville sikkert være en god ide! Her har der også været utroligt smukt vejr. - mellem snebygerne

   Slet
 3. Så får du da lavet noget medens du venter på strikke ånden kommer til dig. Krydser fingre for at du finder noget. Har du været inde på Drops julekalender, måske der var en lille ting som kunne inspirere din fantasi lidt. bare et foreslag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - jep jeg følger og så Drops julekalender, men altså krisen er virkelig slem! Underligt som der ind i mellem er en laaang liste af ting, man gerne vil lave og pludselig er der bare ikke noget, der lokker :-(

   Slet