16 marts 2013

Hold da op

så gik der lige en uge. Det går godt nok stærkt.

Fantastisk musical i fredags. Mellemste og jeg startede dagen med en shoppetur. Jeg har ikke det store shoppe-gen (når det altså ikke lige drejer sig om garn m.m.!), men når det foregår med mellemste, er det nu noget så hyggeligt OG vi er supereffektive. Jeg overvejer, om det måske ikke også var noget for mine drenge at tage sådan en shoppetur med deres mor. Vi spiser jo også en dejlig frokost og drikker kaffe undervejs – var det noget drenge?!?!?

Da mellemste nu var hjemme på forlænget weekend, tog hun lige chancen og blinkede sine store himmelblå mod sin mor, mens hun sukkende sagde, at hun altså godt kunne bruge et par tykke sokker. Og så ofrer man sig jo gerne (ok ofrer og ofrer er måske så meget sagt. Nu fik jeg jo også lige klaret strømper til Webstriks KAL):

IMG_0147

Hun lever på lidt større fod end mig, så der måtte lige en rest grå til i tåen.

Jeg er gået et ½ nr. op, så nu strikker jeg Mor Aase garnet på p 4½, når jeg strikker med de firkantede pinde og det er langt behageligere.

Rigtig god weekend.

8 kommentarer:

 1. Det er altså også dejligt med hjemmestrikkede sokker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe - rigtigt dejligt, men de er bare lidt kedelige at strikke!

   Slet
 2. sådanne en shoppedag er nu altid hyggeligt det gør jeg stadig med min mor engang imellem, og mine drenge på 11 år, synes altså også det er skide hyggeligt med sådanne en tur.... om det varer ved det er ikke til at vide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - nemlig, det er rigtigt hyggeligt. Mine drenge er noget ældre end dine, men jeg tror såmænd nok, at jeg kunne få dem til at "ofre" sig. Det står dog nok ikke øverst på deres ønskeliste ;-) Jeg må nok prøve at lokke med en biograftur i stedet.

   Slet
 3. Hvem kan stå for den slags ønsker ?
  dejligt med hjemmestrikkede sokker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - nej, det er ikke til at stå for og hjemmestrikkede sokker er jo virkelig nødvendige lige nu!

   Slet
 4. Fine hjemmestrikkede sokker og sådan nogle ønsker kan man jo ikke side overhørig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - nej, når der endelig kommer ønsker, skal de opfyldes :-) Jeg pønser nu på at lære hende at strikke dem selv!

   Slet