16 juni 2014

Strikkeønskelisten

er ved at være alenlang, men nu skal der være noget færdigt, før jeg starter op på mere. Ved ikke, hvordan I har det, men der kommer et punkt, hvor jeg begynder at få stress af de ufærdige projekter.

Altså får bomuldstrøjen nu nogle omgange. Når hænder og arme begynder at brokke sig, springer jeg på No. 16.

Bomuldstrøjen strikkes på tværs og jeg er nu over halvvejs:

IMG_0117

Billedet er nogle dage gammelt, så jeg er nået noget længere. Nemt at se, hvad det skal ende med, ikke?

Og ja, jeg bruger noget så lavteknologisk som en bomuldssnor for at holde styr på, hvor langt jeg er ;-)

6 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se den færdig ;0)

  SvarSlet
 2. Uha... det kender jeg godt.... Jeg har pludselig garn liggende klar til flere projekter og kasser med flere UFO'er.... sååååee jeg er igang med at få ryddet op.... og frigjort wirer til nyt strik!

  SvarSlet
 3. Hepper på du snart er færdig ;)
  Her dutter det heller ikke med for meget på engang

  SvarSlet
 4. Bomuldssnoren virker altid :o) - og jeg har det ligesom dig. Jeg kan ikke have for mange projekter ad gangen. Til gengæld ligger der dyger af garn og råber på at blive brugt til et eller andet ;o)

  SvarSlet
 5. Hmm, jeg har jo altid temmelig mange projekter i gang, men stresset - dét bliver jeg ikke. Men det går altid sådan, at pludselig en dag, er der et projekt der tager over og tager magten og så bliver det først færdigt :-) Hvis de mange projekter roder for meget, kommer jeg dem i kurve i min garnkiste og lukker låget ;-)

  SvarSlet
 6. Når jeg har fået gang i for meget, lægger jeg nogle af projekterne i poser og op på min hems, så ved jeg, hvor de er, til jeg får lyst til at strikke lidt mere på dem :-)

  SvarSlet