23 marts 2015

Hold nu op

som tiden flyver, når man er ramt af vandskader i pænt voldsom grad. Det positive? Jeg er blevet ret så dygtig til at vride en gulvklud op!

Ellers tror jeg, at jeg er ramt af ungdomssløvsind. Arbejde, spise, falde om i stolen med strikketøjet i hænderne, sove – og så starter vi forfra. Håber, at foråret kan ændre lidt på det.

Det er ikke meget, der bliver strikket, men jeg har dog kastet mig ud i en Slægtning. Arvingen har hængt på mig hele vinteren, så mon ikke Slægtningen vil gøre det samme?

IMG_0493

Den strikkes i Kauni, som er købt for meget lang tid siden. Jeg er lidt i tvivl om, om jeg synes, at den bliver for stribet, men så kommer den med i sommerhuset. Den er virkelig kedelig at strikke. Det kan opskriften ikke gøre for, men det er jo bare en masse retstrikning rundt og rundt.

For at gøre det en anelse sjovere, skiftede jeg vrangmasken i udtagningerne ud med et lille hulmønster:

IMG_0495

Ikke så nemt at se, men mønsteret går over 4 pinde, så der sker noget hele tiden. Første ærme er næsten færdigt, så nu går det stærkt.

8 kommentarer:

 1. Jo jo alle er gode til noget..;-) men måske der er mere spændende ting at foretage sig end at vride klude..:-( håber det snart er i orden!!
  Ja slægtningen er kedelig - men skøn....jeg er snart klar med nr. 2... Fordi den bare duer..:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, hæ Lilli - jeg kan i hvert fald godt komme i tanke om ting, jeg hellere ville lave end at vride gulvklude. Men det er dejligt at være rigtig god til mindst én ting ;-)

   Slet
 2. Gulvkludevridecertifikat?
  Der er lidt svært at vurdere effekten af Kauni garnet. Men finessen med det lille hul mønster er fin. En fiks detalje.
  Fortsat god strikkevridearbejdslyst....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - ja, det var da en ide med et certifikat. Altid godt at have et bevis ;-)

   Slet
 3. Fin detalje med hulmønster. Undskyld, men sidder her og hulker af grin over dit indlæg fra d. 26 februar. Håber lykken er vendt og i slipper for flere uheld.
  Ønsker dig en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg kan også godt selv grine ad det - i dag altså, men lige i det øjeblik, hvor de ristede løg raslede lystigt hele vejen ned gennem køleskabet, blev grinet noget stramt :-)

   Slet
 4. Fiks detalje med det lille hulmønster - jeg MÅ snart i gang med sådan en slægtning eller arving har købt begge mønstre for 100 År siden :-) Øv, øv med vandskade - det i sig selv, kan vist godt dræne én for energi :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - Jeg har været utroligt glad for arvingen og tror, at jeg skal have lavet en mere i en lystigere farve (den er råhvid), men jeg skal lige have Slægtningen lidt på afstand først ;-)

   Slet