17 december 2015

Nu

hvor trøjerne er blevet fundet, må jeg hellere få lavet lidt faktabokse, men da jeg jo manglede knapper til A-cardigan, var jeg ekstra glad for, at den stod på Strikkecafé hos Garnudsalg i mandags. Der blev fundet knapper, men de bliver først monteret i løbet af juledagene - måske.

Strikkecaféen var som sædvanligt noget så hyggelig. Godt selskab, gode grin og en mulighed for at snige sig rundt om bordene og se, hvad andre har gang i. Masser af inspiration. Lidt kom der da også med hjem. Lige et smugkig i posen - og ja, der er to lag, ikke Lene ;-)

Jeg er åbenbart ved at blive virkelig kedelig mht. farvevalg, for det er mest gråt. Den dårlige sommer får skylden - et eller andet skal jo have skylden! Og så kan man da lige ane lidt julegavestrik ved siden af posen.

Tilbage til A-cardigan. Som sædvanligt skal jeg lige beklage det halvdårlige billede. Trøjen er blå ikke grå. Lige nu er der jo nærmest mørkt konstant, når jeg er hjemme. Da jeg kom fra arbejde søndag eftermiddag, forsøgte jeg at udnytte den smule dagslys, der var og sprang ud i det med trøjer og kamera.

Fakta:
Mønster: A-cardigan fra Garnudsalg
Garn: 506 gr. Højlandsuld fra lageret. Tror faktisk, at det har ligget nogle år.
Pinde: 4 og 4,5 mm
Ændringer: Ingen
Hit or sh*t: Er sikker på, at den bliver et hit.

7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Og sikke meget 'lidt' du har med hjem fra strikkecafé. Hehe. Mega hyggeligt koncept. Må jeg snart afprøve.
  Og tak fordi du oplyser at cardiganen er blå. Jeg kan godt se det nu. Ellers havde jeg jo bare troet at den var grå - ligesom det i posen ;-D :-D (hilsen hende der aldrig har noget af sit eget tøj i kulørt vask). Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv - noget så hyggeligt med Strikkecafe, selvom der ind imellem bliver snakket mere, end der bliver strikket :-)

   Slet
 2. Syns der mangler noget i posen, he he 😉 men du får jo altid skønne ting ud af det hele, Mette ☺ super lækker a-cardigan - jeg glæder mig til tunikaen, når jeg får tid om et par år ☺ glæder mig helt vildt til juleferie - vil tro du har det på samme måde ☺

  SvarSlet
 3. Syns der mangler noget i posen, he he 😉 men du får jo altid skønne ting ud af det hele, Mette ☺ super lækker a-cardigan - jeg glæder mig til tunikaen, når jeg får tid om et par år ☺ glæder mig helt vildt til juleferie - vil tro du har det på samme måde ☺

  SvarSlet
 4. Uha, du frister gør du Mette. Den der A-cardigan må komme på som et nytårsstrikkefortsæt. God søndag herfra.

  SvarSlet
 5. Det er bare altid så hyggeligt at mødes til strikkecafe og få inspiration og samvær med andre tosser :-) altså det kan da godt være gråt er lidt kedeligt, men smukt og tidløst er ofte det der bliver brugt mest...sådan er det ihvertfald for mig.
  Glædelig jul til dig - og god strikkehyggejuleferie 🎅😘

  SvarSlet
 6. De strikkecafeer er rigtig hyggeligt - og hold da op hvor er der mange fristelser at modstå ! Det er nu noget lækkert garn du fik med hjem - og lækker cardigan. Er du nu sikker på farven ? i denne tid, hvor der aldrig bliver helt lyst, kan det jo godt være vi tror det er gråt - meen ..
  ;o)

  SvarSlet