21 juli 2017

Det første jeg strikkede

efter armen var blevet pakket ind, var denne:


Den er sådan set ok, men skriger jo lidt, så jeg lavede endnu en. Denne gang lavede jeg lidt forkortede rækker, så den slutter bedre til foroven. Udgangspunktet er en ekstra opskrift, der fulgte med et Hanne Falkenberg kit for mange, mange år siden.


Nu kan den da i hvert fald på ydersiden se pæn ud i 8 uger. Jeg vælger overhovedet ikke at tænke på, hvordan indersiden ser ud efter 8 uger!

Der bliver lyttet meget, meget lidt lydbog. I stedet er jeg faldet i serie fælden og i øjeblikket er det The Good Wife, der kører.

Rigtig god weekend.

6 kommentarer:

 1. God weekend ❤️
  Og nyd sommervejret der jo viser sig fra den allerbedste strikkevenlige side 😆
  Knuser

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde :-) Og ja, så kan man da heldigvis strikke. Er ærmet snart færdigt? Knus

   Slet
 2. God bedring og Good Wife er vanedannende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - tak :-) Og ja for den, jeg snupper det ene afsnit af Good Wife efter det andet :-)

   Slet
 3. Den dumme arm har da vist fået dig til at være ekstra kreativ. Selvfølgelig skal den da dekoreres - og sommervarme er der jo ikke tale om, så lidt indpakning gør kun gavn. ikke dårligt med en god serie. Nu får jeg snart crome cast - så måske jeg også finder lejlighed til snart at dykke ned i nogle serier. Gider næsten ikke se det på ipad. ;o). Men godt du kan strikke, trods armen i gips.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov Mona - havde ikke set denne :-( Må indrømme, at jeg håber, at sommeren kommer - efter d. 24. august ;-) Strik og serier går godt i spænd :-)

   Slet