13 januar 2006

En begyndelse.....

Nu hvor vi er godt begyndt på 2006, kom jeg til at sidde og filosofere lidt over, hvad jeg fik produceret af strik i 2005 - og det kan jeg ikke huske! Noget kan jeg selvfølgelig huske (bl.a. 12 par sokker i Webstrik), men med garanti ikke det hele og det ærgrer mig lidt.

Hvad gør man så? Jeg har allerede prøvet med en "strikkelogbog" på computeren. Det burde da være nemt at holde den ajour, men nej..... Nu forsøger jeg så med en blog og håber, at jeg vil føle mig lidt mere forpligtet på denne måde!


Første FO i 2006 blev en ganske enkel trøje i Kauni. Jeg forsøgte med vilje ikke at få ærmerne ens - ska' der vær' gilde, så la' der vær' gilde!

8 kommentarer:

 1. jättefin tröja, den ska du vara glad för

  SvarSlet
 2. Tak for det. Farverne er noget "vilde", når jeg sædvanligvis går i blåt eller brunt, men jeg er glad for den.

  SvarSlet
 3. hej Mette, og velkommen til blogverden! smart tröje, farverne i det garnet er bare helt enkelt for flotte.
  hilsen fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Hej Frida

  Tak for det. Som jeg skrev, er det ikke farver, jeg normalt bruger, men jeg er rigtig glad for den og bruger den flittigt! Faktisk er det rigtig rart med nogle farver!

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 5. hejsa,
  Rigtig flot bluse....flotte farver. Hvor har du fundet modellen?? Lige sådan en jeg godt kunne bruge.

  mvh. Stine

  SvarSlet
 6. Hej Stine!

  Tak for det. Den er ganske, ganske simpel. For- og bagstykke strikket til ærmegab. 2 stk. laaange rektangler til ærmerne, som syes på ryg og forstykke. Giver det mening?

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mette,

  Jeg kan ikke se forstørrelsen af trøjen, men den minder om Klaralund!? Min absolutte hjemmeyndlingstrøje - ærmerne passer dog ikke i en smal uldfrakke. ;o)
  FEDE farver, de bringer et smil frem her i kulden!

  SvarSlet
 8. Hej

  Ja, den er a la Klaralund. Den er strikket på p 5, så den er ret tynd, så ærmerne er lidt nemmere at få i en jakke. Hvis garnet havde været lidt tykkere, kunne det hurtigt blive et problem, for der er godt med vidde i de ærmer :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet