26 januar 2006

Små ting

strikkes der i øjeblikket. Min lille nevø skal på skiferie og han manglede en ny hue, så det måtte der gøres noget ved. Valget faldt på Harlequin Cap, garnet blev indkøbt og pindene fundet frem.

Og hvordan er det så lige, man hæfter den sidste ende på indersiden af denne pølse?


Jeg fik enden hæftet og resulatet blev:


Den færdige hue resulterede så i, at min svoger da også godt kan bruge én og det samme kan min datter, så på den igen, igen! Ikke vildt ophidsende at strikke, men nu står der jo herrehåndbold på programmet i et stykke tid, så det er måske meget godt med noget nemt på pindene.

5 kommentarer:

 1. Nogle gange er det altså godt med noget nemt strikketøj ! Og når det så er hurtigt overstået er det ekstra dejligt. Kh Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
 2. Nemlig - det er jo bare at strikke derudaf og det er ind i mellem meget rart, men når jeg har strikket 3 stk., tror jeg også, at jeg er helt færdig med den hue :-)

  KH
  Mette

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg har også planer om mindst 3 mere, men i hvert fald én af dem kan vente til næste vinter(og kender jeg mig ret, kommer de alle 3 til at vente). Nok er det tankeløs strikning, men det er dææææælme osse kedeligt.

  SvarSlet
 4. Jamen, den er da så fin og ganske rigtigt nem at lave.
  Jeg har osse fabrikeret en, og har (heldigvis) kun fået bestilling på yderligere én. Ak ja, det er ikke nemt at være storesøster af den misundelige slags.
  Men go fornøjelse med håndboldstrikkeriet....

  SvarSlet
 5. du har da vist startet en huelavine... det ligner en rigtig lun model!!

  kh hanne

  SvarSlet