14 januar 2010

Momentan sindssyge?

Ja, det må jeg altså være blevet ramt af.

Da jeg endelig blev færdig med sok nr. 2 til min nevø, var julen over os og ramt af et eller andet pakkede jeg så dette ind til en ekstra julegave:

IMG_0243Hvad gik der dog galt for mig????

Nu har jeg så også indkøbt en 80 cm rundpind, så dette par strømper kan blive strikket med magic loop metoden. Jeg bilder mig ind, at jeg så vil synes, at det er meget sjovere at strikke strømperne!

10 kommentarer:

 1. Hej Mette,
  Det ser spændende ud! Og jeg glæder mig til at høre hvad du synes om magic loop metoden!

  SvarSlet
 2. Det er nemmere og hurtigere at bruge magic loop. Hvis du så også strikke 1 par strømper ad gangen, så skal du aldrig igang med nr. 2.
  Merete

  SvarSlet
 3. det er en sand fornøjelse at se, du også er hoppet på vognen

  SvarSlet
 4. Karen - jeg håber i hvert fald, at jeg synes, at det er sjovere.

  Merete - se det ville være rigtigt godt, men i første omgang starter jeg med en ad gangen (selvom det jo så nok trækker ud med nr. 2!)

  Laila - hæ, hæ, nu har jeg jo også set dig gøre det med 2 strømper ad gangen i en rasende fart, så jeg håber, at det virker for mig!

  SvarSlet
 5. Det bliver godt nok spændende at høre, hvad og hvordan med metoden. Jeg har kun hørt om det og aner intet om metoden, men synes den lyder tiltalende.

  SvarSlet
 6. Jeg har prøvet metoden Dorthe, men ikke til så lille en ting som strømper! Jeg må tage mig sammen og komme i gang.

  SvarSlet
 7. Magic loop,- det var da en herlig opfindelse. Det skal prøves! Det ser nemt ud på videoen, men er det mon så nemt i virkeligheden?

  SvarSlet
 8. Hej Eva - det er nemt nok, når man lige får det lært ;-) Man skal vænne sig til det, men så kører det!!

  SvarSlet
 9. Nemlig ja, mon ikke det var ide for dig at prøve at strikke dem begge på en gang - det er lige så let, når man først får det lært :-)

  SvarSlet
 10. Hej Lene - det er jo smart. Det eneste jeg har imod det (!), er at man så sidder og bakser med 2 nøgler. Hm, det er selvfølgelig også en vanesag og det er jo virkeligt rart, at begge strømper er færdig på én gang ;-)

  SvarSlet