03 april 2016

I søndags

satte jeg mig med min iPad og fik møjsommeligt skrevet et langt indlæg for så blot at finde ud af, at jeg ikke kunne oploade det. Det var ellers meget vise ord om dette:

De to cones bagerst til venstre vejer 2 kg - hver! Meget imponerende cones som jeg med fryd har fået både strikkere og ikke-strikkere til at gøre store øjne over. Til sammenligning vejer den hvide cone 1 kg.

Tern og Strib er klar til, at jeg får strikket ærmer på, men hold nu op hvor det mønster giver mange ender at hæfte - som i rigtigt mange ender. Lagde ud med at strikkehæfte, men det er for besværligt på vrangpinde og det blev i det hele taget bumlet, så de må hæftes med nænsom hånd. Hm!

Så er der lidt hækling. Jeg har kastet mig over C2C og det er sjovt. Første forsøg bliver rimeligt simpelt med kun 2 farver. Det går stærkt!

Desuden er årets 4. par strømper på pindene og det er også 4. type pind, jeg er i gang med. Det går stadig fint med de 10 p om dagen. Jeg har ikke sprunget en dag over endnu. Det har været tæt på. Den der tanke: "Jamen, jeg kan jo bare strikke 20 p i morgen” er dukket op et par gange, men jeg er ret sikker på, at hopper jeg på den galej, så er det slut med at strikke strømper i denne omgang. Så det gør jeg ikke!

Rigtig god søndag.

12 kommentarer:

 1. Det er godt at have nogle store cones, så der altid er 'lidt' garn på lager
  Jeg er spændt på at se din trøje - når alle enderne er blevet hæftet

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - det giver en utrolig tryghed :-)

   Slet
 2. Hvor er du sej med de 10 pinde strømper. Og jeg tror du har ret, jeg ville i hvert fald nemt kunne udskyde de 10 pinde, hvis jeg jeg gjorde det bare en gang. Og så vil det hurtigt blive sådan at jeg 'skyldte' 40-70 pinde i løbet af kort tid - uoverskueligt. Så klø du bare på. Du kan altid holde en pause mellem strømpepar på et tidspunkt, hvis du trænger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv - har det på nøjagtig samme måde. Giver jeg slip en eneste gang, er jeg sikker på, at det er enden! Så (indtil videre) klør jeg på :-)

   Slet
 3. Nogle gange er vi bare nødt til at have et mål, he he...sejt du holder det :)
  Det er godtnok nogle store cones!!! Så ved man der er nok...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilli - så skulle du se dem IRL. De er vildt store :-)

   Slet
 4. Holy Moly - du 'rejser' da let med strikkekurven, pt. Folk plejer at gøre store øjne når jeg kommer med 1 cone - men du præsterer hele 3. Er spændt på at se det du har gang i.

  SvarSlet
 5. Kan du huske farvenr. til Tern og Strib ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette - skal se, om jeg kan finde dem. De står desværre ikke på fakturaen :-( Tror, at jeg gemte bandarolerne, kan bare ikke lige huske hvor ;-)

   Slet
 6. Hej Anette - så fandt jeg dem: Tvinni 47, Tvinni Tweed 2 og 11 :-)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet