06 november 2006

Glorien er nypudset!

Denne weekend har jeg ladet stå til med alt andet end strik. Resultatet er:

Trøjen til min veninde er - endelig - syet sammen (jeg opgav at tælle, hvor mange gange jeg syede ærmekuplerne i og pillede dem af igen!), halskant er hæklet på og trøjen er vasket og ligger pænt til tørre. Pulsvanterne er også gjort helt færdige:


De sidste ender på Tips er hæftet og 10 stk. knapper syet i. Det var umuligt at finde brændt orange knapper, så det endte med træknapper. Jeg måtte investere i synåle for at få knapperne i, da de to synåle, jeg ejede, var for store. Indrømmet, det er meget, meget sjældent, at jeg syer i andet end strik. Evt. reparationer foregår på maskine.


Tips ligger nu i kø til vask og tørring på den eneste kattefrie tørreplads i huset (kælderen). Jeg er ret spændt på, hvordan garnet bliver efter vask. Forhåbentligt langt blødere end det er nu.

Tovværk er lagt tilside igen. Pga. garnet er jeg nødt til at tage den i små bidder. Første ærmedel og mellemstribe er færdige OG også her er alle ender hæftet. Bitter erfaring har lært mig, at selvom jeg strikkehæfter så mange ender som muligt, så bliver der altså rigtigt mange ender at hæfte på Tovværk. For ikke at sidde med den færdige Tovværk og være totalt overvældet af alle de ender, så hæfter jeg undervejs.

Sidst men ikke mindst er også tørklædet færdigt, men ikke vasket endnu - der er jo kø :-)


Og så har posten været her - ahem et par gange.

4 kommentarer:

 1. Hej Mette,

  Utrolig flot alt sammen! Tips er rigtig flot og jeg kan godt lide de træ knapper. Den blå farve er flot på tørkladet.

  SvarSlet
 2. Hej Karen,

  Tak for det. Knapperne på Tips falder passer faktisk endnu bedre i virkeligheden. De virker lidt lyse på billedet.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Det er da helt fantastisk, alt det du får fra hånden. Sikke smukke ting du laver :-)

  SvarSlet
 4. Hej Ella!

  Tak for det. Jeg får strikket en del, men noget bliver trævlet op og andet ligger længe, før det bliver syet færdigt. Jeg er ikke vild med at montere :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet