30 november 2006

Ny bog

Denne kom med posten i dag:Jeg er stadig vild efter at strikke stolaer/tørklæder. Det er ikke blevet til så mange - jeg er godtnok begyndt på en del, men har også trævlet en del op. I denne bog er der en hel del, som jeg gerne vil strikke og jeg er meget tæt på at trævle det røde tørklæde op og begynde på et andet. Jeg er gået i stå pga. alle de "2 vr dr sm". Det er alt for besværligt at strikke!!!

Nu det at trævle op lige er oppe, så har jeg også trævlet håndklædet op. Min mor kom med et håndklæde, hun havde fået for mange år siden og det mønster er langt sjovere at strikke, så nyt håndklæde er påbegyndt. Billede følger - det billede jeg tog i dag, er simpelthen for dårligt.

Men der er skam strikket. Den hemmelige i søgrøn er færdigstrikket, monteret og vasket. Her kommer lige et billede af en lille del af trøjen. Jeg er stadig i tvivl om, om den er en julegave eller, om den er til mig selv. Farven ser ikke sådan ud i virkeligheden. Blitzlyset gør et eller andet - eller også er det kameraoperatøren. Jeg vælger at tro på, at det er blitzlyset!

6 kommentarer:

 1. Hej Mette,

  Kan du lide bogen? Og har du meldte dig ind i sok klubben? Jeg var fristede men har ikke. Garnet ser godt ud og jeg kan godt tænke mig at bestille lidt efter nytår og jul indkøb (hvis der er noget penge tilbage!)

  Ha' det godt.

  SvarSlet
 2. Hej Karen

  Jeg er vild med bogen. Jeg skal prøve at huske at tage den med næste gang, jeg kommer til Kbh., så du kan se den.

  Jeg meldte mig ikke til sock club. Jeg har vist rigeligt (for meget) strømpegarn i forvejen :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg forstår godt at du opgiver de 2 drejet vrang sammen. Jeg har selv prøvet -det er dødsygt og langsommelig. Jeg gør det aldrig mere.Det bliver spændende at høre om mere fra bogen. Den står på min ønskeseddel her til jul

  SvarSlet
 4. Øhhmmm, hvad er det for en hemmelig og hvordan går det med den? Har lige set andetsteds på www, noget der ligner til forveksling - tør ikke nævne navnet, da det måske er hemmeligt. Men har du trevlet denne hemmelige i søgrøn op igen? Eller hvad er status?

  SvarSlet
 5. Hæ, hæ, ja det har du vel, for den er på den www-side, du var inde på i dag. Jamen, den er da færdig og i brug :-) Den var faktisk færdig inden jul, men jeg glemte at vise den frem!

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 6. Det er da en frygtelig fejl, at jeg ikke så den! Har præcis set den på www og synes altså den ser skøn ud. Du har jo også talt en del om den, så det er godt gået, at du er blevet færdig :O)

  SvarSlet