09 december 2006

Nyheder

Jeg er skiftet til BetaBlogger. Det gik smertefrit, men der ser ud til at være en del, man lige skal have læst igennem. Det kommer nok - engang.

Denne har fundet vej til mig:


I sidste øjeblik blev jeg bange for, at den råhvide var for sart, så jeg fór ud og købte en blå i stedet - så kan jeg jo altid strikke den i den hvide også. Ellers er der masser af andre muligheder med den. Evt. Pyramide jeg har jo strikkekit liggende til den, men jeg er ikke vild med den sorte, så.....

Sådan kommer min til at se ud:


Jeg kan simpelthen ikke få det kamera til at tage billeder, der viser farverne rigtigt. Farverne er ikke så "kradse" i virkeligheden. Det er nogle lange omgange og jeg går lidt død i den med mellemrum, så der må lige noget andet på pindene også og så kom Knitty heldigvis på gaden og min datter faldt for denne med det samme:


Så jeg skal lige have lavet en strikkeprøve med garnet, der blev købt til hendes trøje. Hun får den aldrig strikket - der er kommet en kæreste til i mellemtiden og han er mere spændende end strikketøj!

Det er nu slet ikke så ringe endda, at hun ikke får den strikket, for jeg har meldt mig til "Brug af dit garnlager" og har valgt at tage 6 måneder i første omgang, så nu kan jeg få fornøjelse af det garn med god samvittighed. Jeg må jo så også igennem mit garnlager og det kan blive gevaldigt interessant.

4 kommentarer:

 1. Hej Mette.
  Jeg har ikke turdet skifte til Beta-blogger - er nok lidt for meget kylling.
  Jeg kan godt forstå at din datter er faldet for blusen - den er bare rigtig flot. Hvilken farve skal den strikkes i?
  Hilsner fra
  Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina

  Jeg måtte lave æ, ø og å om i mine færdige projekter, men ellers ser det ud til at virke. Det gik næsten helt af sig selv at skifte.

  Garnet der ligger er mørkegråt, men det har hun selv valgt. Hun vil ikke have bånd i ærmerne. Strikkeprøven er lavet og ligger til tørring. Jeg håber, at den passer, men....

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Ikke købe garn i 6 mdr ??????

  SvarSlet
 4. Kære Gitte!

  Ja da, én har vel rygrad????!!!!??

  KH
  Mette

  SvarSlet