27 marts 2007

Min soldedag

er brugt. Efter moden overvejelse og mailkorrespondance vedr. størrelse kunne jeg ikke lade være med at købe Else Schellerups nyeste model Slå om. Det er altid lidt af et sats at vælge farve ud fra en internetside, men med foråret lige om hjørnet sprang jeg ud i en turkis meleret og krydsede fingre for, at jeg så også ville kunne lide den:

Farven er (som sædvanligt) ikke helt som i virkeligheden, men jeg er rigtig glad for den! Jeg har købt garn nok til at strikke den som cardigan.

Men, men, men først skal Japansk Rib lige strikkes færdig og jeg er nu i gang med ryggen. Det går hurtigt fremad og jeg synes stadig, at den er sjov at strikke.

Der er også blevet strikket lidt mere på Lacy Lattice Stole:

Den bliver nok ikke færdig før til vinter, men det er jo også tids nok.

6 kommentarer:

 1. Duogarnet ser rigtig lækkert ud

  SvarSlet
 2. Hø hø, har også købt Slå Om i turkis - min er dog en tone mørkere... Absolut en vest man bare MÅ eje.
  :-) Britt

  SvarSlet
 3. En model værdig til din ene soldedag. Virkelig flot !

  SvarSlet
 4. Duogarnet er lækkert i farven - kvaliteten er også ganske fin. Garnet er ikke videre blødt, men jeg er heldigvis ikke sart overfor kradsende uld.

  Britt, jeg blev grebet af forårsstemningen, så farven er ret lys ;-)

  Ulla, jeg er vældig godt tilfreds med mit køb og glad for, at jeg købte i går, INDEN nyhedsmail fra Vivian kom. Det der Evilla garn må jeg simpelthen prøve - til efteråret :-)

  SvarSlet
 5. Hej Mette

  Jeg har også lige en japaner på pindene som MÅ være færdig inden jeg påbegynder slå-om :-)
  (sagde jeg og mærkede straks min rygrad gav efter som så ofte)

  Jeg strikker den japanske i DUO's isblå. Synes de har så mange smukke klare farver at vælge mellem. Er heldigvis heller ikke sart overfor det kradsende direkte på huden.

  Hilsen Githa

  SvarSlet
 6. Hej Githa

  Jeg er også ret vild med farverne. Min "japaner" går hurtigt fremad. Jeg er i gang med sidste ærme og så mangler "kun" det øverste.

  Jeg skal et par dage i sommerhus med en veninde, så regner jeg med (!), at det sidste er klaret, så jeg er klar til Slå om i Påsken - måske :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet