13 marts 2007

Ribjakke

Ribjakken tager form - en lidt speciel form, men alligevel.


I stedet for at strikke delene hver for sig har jeg strikket alt sammen/på. Dvs. at jeg har samlet masker op på hoftestykket og strikket ryg og forstykker på én gang.

Skuldrene er strikket med forkortede rækker og derefter strikket sammen.

Ærmerne har jeg regnet om, så de strikkes oppefra og sluttes af med manchetten, der også er strikket på. At det så tog 3 forsøg, før jeg syntes, at manchetten var i orden - ja, det er en helt anden sag ;-)

Jeg har faktisk også hæftet ender undervejs (!) og første ærme er hæklet sammen.

Med lidt held og strikketid nok skulle den gerne blive færdig i løbet af ugen.

5 kommentarer:

 1. Jeg har skam også pudset glorien :-) Jeg skal forsøge at få den på model, når den er færdig. Det bliver lystigt at få den strakt i facon!

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 2. Den blir da rigtig flot.. Elsker den grønne farve. Jeg er gået i gang med Miyake, og kunne ha valgt den også, men valgte lyserød i stedet!! Glæder mig til at se ribjakken færdig!
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Hej Mette,
  Jeg elsker også farven! Og jeg glæder mig at høre lidt om hvordan du vil blokke denne og hvordan det er at blokke denne. Jeg har ikke nået meget længere på min men det er dejligt at se at du er næsten færdig!

  SvarSlet
 4. Hej Karen!

  Jeg er også noget spændt på, hvordan jeg får den i facon. Jeg er næsten færdig med ærme nr. 2 og så mangler der kun manchetten forneden.

  KH
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Gitte!

  Ja, det er dejlige forårsfarver begge to. Er også vældig spændt på at høre, hvad du synes om Miyake.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet