29 september 2007

Det blev hele 2 OM'ere

Jeg har gjort som Hanne foreslog. Prøvet Tree Jacket på - og jeg bryder mig ikke om den, så den bliver trævlet op.

Da jeg gik i strikkekrise over Tree Jacket, slog jeg i stedet op til Mr. Greenjeans. Igen strikket oppefra med hvad deraf følger af meget lange vrangpinde. Det rene selvpineri! Set i bagklogskabens klare lys aner jeg ikke, hvorfor jeg begyndte på den. Jeg har X-facon (har lige modtaget Bente Rønbergs nye bog) og ikke H-facon, som modellen ellers passer bedst til. Jeg er heller ikke vild med V-hals, men et eller andet fik mig altså til det:


Jeg er i gang med første ærme og så slog det mig pludselig, at jeg da "bare" skulle have taget ud mellem snoningerne forneden på trøjen, så ville den jo blive lidt Plissé-agtig. Fedt nok - eneste ulempe er, at jeg allerede har strikket kanten. Trøjen får lov at hvile lidt, mens jeg tager mig sammen til at trævle op og få strikket ny snoningskant, for så tror jeg faktisk, at den kan blive ganske fin.

Secret of Chrysopolis er startet. Mønsteret ser meget spændende ud, men jeg kan ikke helt bestemme mig til, hvilket garn jeg evt. vil bruge, så alt i alt tror jeg bare, at jeg strikker lidt på Plissé.

7 kommentarer:

 1. Øv - det er da træls som strikkelykken svigter dig. Det med at tage lidt ud mellem snoningerne lyder som en rigtig god ide. Men jeg kan godt se, at det kræver, at du piller kanten af ... øv øv øv Jeg håber, Plissé kan blive en succes for dig - jeg er selv ved skødet og der er maaaaaange masker.
  Kh Hanne V

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej jeg har valgt at tagge dig. Hvis du går ind på min side kan du se hvad det handler om. Håber du vil være med

  Erna

  SvarSlet
 4. Hej Mette, jeg kan godt lide Mr. Greenjeans and kunnegodt tænke mig at ha' den på min ønske-at-strikke liste. Det ser dejligt ud. Blev du færdig med MS?

  SvarSlet
 5. Åhh det er altså lækker din Mr. Greenjeans .. tror du bliver glad for den alligevel :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har også valgt at tagge dig--Sjovt ikke--Du har nu også en skøn blog
  KH
  Helle

  SvarSlet
 7. Hej Mette

  Jeg vil hermed gerne tagge dig, håber du har lyst til at deltage.

  Mette Odder

  http://carinaeskovly.blogspot.com/

  SvarSlet