27 september 2007

Hm...

det går da ikke så godt med at få skrevet her i øjeblikket. Det er såmænd ikke hverken strikkeriet eller skriveriet, det halter med, men jeg kan af en eller anden grund ikke tage mig sammen til at tage billeder.

To ting har nu "tvunget" mig til tastaturet og kameraet. Der skal jo være lidt billeder!

Jeg er blevet nomineret af Hanne - tusind tak Hanne.

Og jeg er blevet tagget af Mette. Det vender jeg lige tilbage til i løbet af weekend'en - med mindre sommerhuset kalder.

Der er skam blevet strikket, selvom jeg pludselig gik helt i stå med Plissé. Der skulle tages stilling til ærmelængde og det var åbenbart nok til, at den røg i skammekrogen. Den er fundet frem igen og første ærme er færdigt. Jeg synes, at den virker noget kort i ryggen, men vi får se.

Farven er fuldstændig forkert. Her ser den jo nærmest lilla ud, men den er faktisk turkismeleret.


Mens Plissé var lagt væk, kiggede jeg lidt på mine UFO'er og fandt Tree Jacket. Jeg er helt med på, at det er smart at strikke "oppefra og ned" - ikke ret meget montering. Jeg har også gjort det før, men på denne stod den jo altså på nogle gevaldigt lange vrangpinde. Jeg fik dem strikket og gik i gang med hulmønsteret, men fik for det første en fornemmelse af, at trøjen ville blive enorm. For det andet blev jeg også lidt usikker på, om man vil komme til at føle sig som Michelin manden pga. det retstrikkede bærestykke. Den blev egentligt dømt til at blive en OM'er, men når jeg ser den pænt lagt ud på bordet, er det ikke så slemt, som jeg troede, så jeg venter lidt med at trævle den op.


Så er der måske en mulighed for, at jeg er kommet til at starte på endnu en trøje - mere herom senere.

2 kommentarer:

 1. Hej
  Du kan da prøve at sættte halvdelen af maskerne på en extra rundpind så du kan komme til at prøve blusen ... det er en af fordelene ved oppefraogned ting ;-)
  Prøv lige det inden du trævler op.
  Mange hilsner fra
  Hanne V

  SvarSlet
 2. Hej Hanne!

  Du har fuldstændig ret :-) Jeg må hellere prøve det i morgen. Tak.

  Mange hilsener
  fra Mette

  SvarSlet