24 oktober 2007

Efterårsferie

Vores efterårsferie blev tilbragt i 2 lejligheder på Rhodos. Vi var som sædvanligt sent ude, så vi fik valget mellem Rhodos og Mallorca. Efter at have set hvordan vejret har været på Mallorca, valgte vi rigtigt. Vi havde dejligt sommervejr det meste af ugen. Og for første gang nogensinde på en ferietur havde jeg strikkeoplevelser.

Min kære husbond (KH) har lært af sin svigermor, at det er bedre at give drikkepenge til rengøringen fra begyndelsen af og ikke først, når man rejser hjem, så han lagde friskt ud med drikkepenge fra dag 1. Vi fik da også en fin behandling og 2 glade rengøringsdamer (hedder det sådan i dag?).

Tirsdag sad jeg alene på terrassen med mit strikketøj (billeder følger senere) og en lydbog og hørte derfor ikke, at rengøringsdamerne kom ind. Den ene kom springende ud på terassen og havde nær fået hjertestop, da hun så mig. Da hun var kommet lidt til hægterne, kiggede hun på mit strikketøj og hentede så den anden rengøringsdame. Så fik vi ellers en lang snak om strikketøj, hvor vi var fra osv. Dvs. de forstod ikke, hvad jeg sagde og jeg forstod ikke dem, men med fagter o.lign. gik det fint. Det viste sig, at de faktisk var fra Bulgarien. Fra den dag af fik vi speciel behandling. Ekstra håndklæder og stod der lidt opvask blev den også taget!

Torsdag blev KH og jeg enige om en lille gåtur ind til centrum. Tilfældigvis kom jeg til at kigge ned i en lille gyde og for enden lå der en lille butik, der hed "Yarn and Design". Jeg måtte simpelthen bare ind og kigge. Indehaveren hilste pænt på engelsk og jeg sagde, at jeg bare lige skulle se, om hun havde noget garn, man ikke kan få i Danmark. Dertil svarede hun på dansk, at jeg da var velkommen til at kigge. Det blev et langt og hyggeligt besøg og min KH fandt sig en bænk udenfor, hvor han tålmodigt sad og kiggede sig omkring - hæ, hæ.

Som skrevet blev der strikket på ferien - billeder følger senere.

Tina og Irene: Jamen, det er skønt med sådan nogle unger. Hver alder har sin charme, men jeg må indrømme, at jeg synes, at de er rigtigt sjove lige nu - alle 3.

4 kommentarer:

 1. Hej igen. Elsk dem mens du kan og husk du har dem kun til låns. Knus Irene

  SvarSlet
 2. Uha Irene. Ældstebarnet på 23 flyttede hjemmefra for 3 år siden og så gik pludselig op for mig, at tiden faktisk går uhyggeligt hurtigt.

  Midterbarnet er 18 og bliver student til sommer - hun har allerede meddelt, at derefter vil hun ud at rejse/jobbe et år og så til Århus og læse videre.

  Så er der kun mindstebarnet tilbage og han er færdig med HTX om godt 2 år - hva' så, siger mor bare :-(

  De har da lige gået i børnehave allesammen?? Hvor blev tiden af?

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem igen .. lyder til du / I har haft en vidundelig tur.
  Sikke en skæg oplevelse at træde ind i butikken og ejeren svarer tilbage på dansk .. fik du købt noget ??

  SvarSlet
 4. Skøn tur, kan jeg fornemme;-))
  Så er der kræfter til hele vinteren??
  Og hvor er det bare sjovt med den historie om rengøringdamerne..hi-hi..
  Og jeg er også nysgerrig - købte du noget i garnbutikken med den dansktalene dame??
  Og Mette..tak for kommentaren i dit indlæg;-))
  Knuser og go dag.

  SvarSlet