16 november 2007

Suk

Jeg får altså faktisk frygtelig dårlig samvittighed, når jeg ikke får skrevet her på bloggen. Det er ikke ordene, der mangler, men som sædvanlig billederne.

Jeg har fået taget et par stykker. Først Woodland-look-a-like:


Det er jeg svært godt tilfreds med, selvom det ikke er helt efter opskriften ;-)

Under sortering af UFO'er faldt jeg over dette, som nu også er færdigt:


Og hvad er så det? Det er vist nemmest at se her. Garnet er 6-trådet strømpegarn, som jeg har forsøgt at strikke af flere gange og nu er det så endelig lykkedes.

Vi har været/er i gang med at få installeret fjernvarme. Det betød så en oprydning i kælderen og der ventede mig et par meget store kasser garn! Garnet købte jeg, da jeg for snart mange år siden købte min første strikkemaskine. Jeg kommer aldrig til at bruge det, så det blev sendt videre til min mor.

Der var også andet garn i kælderen. Jeg fandt bl.a. 2 nøgler mørkegrønt New Zealandsk Lammeuld (tror jeg) og 2 nøgler beige. Hvad de har været købt til, aner jeg ikke, men jeg tog det da straks som et hint om, at jeg hellere måtte gå i gang med Mystic Waters KAL'en.

Så kom der lige et par ekstra opskrifter på Knitty og dette tørklæde kunne jeg ikke stå for, så jeg fandt det lækreste uld/silke fra Christel Seyfarth frem og gik i gang. Garnet købte jeg sidste år til Mystery Stole, men det er ikke videre nemt at strikke med 3 tråde meget tyndt garn, så det går lidt langsomt. Og dermed røg alle forsætter om ikke at starte mere nyt op ;-)

TIL GENGÆLD er strømperne til min svoger færdige ;-)

Pia C. har spurgt på opskrift på en hæklet taske. Du kan finde den her, Pia. Er der problemer med det tyske, kan du bare sige til.

Og så er det jo nok ingen hemmelighed, at julen nærmer sig med hastige skridt? Derfor har jeg traditionen tro startet julesnapsen op.


God weekend.

9 kommentarer:

 1. Vi har vist den samme opskrift på julesnaps ;-)

  ÆV hvorfor er jeg gravid?

  SvarSlet
 2. Uh ja Ulla - den er go'! Men du må vel gerne snuse lidt til den ;-)

  SvarSlet
 3. super idé med sådan én hjemmelavet julesnaps, det gör vi ikke heroppe.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Hej Frida!

  Jeg går og nyder den fra nu og til jul. Snapsen får den flotteste dybgule farve og den dejligste duft, så den rammer både øje, næse og mave ;-)

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej :)
  Er du interesseret i at dele opskriften på Falkenbergs Plisse?
  Venligst Louise

  SvarSlet
 6. Hej Louise!

  Det må man ikke pga. copyright, så det kan jeg desværre ikke.

  Mange hilsener
  fra Mette

  SvarSlet
 7. Okay.
  Tak for dit svar.
  Venlig hilsen Louise

  SvarSlet
 8. Hej Mette..så fint dit tørklæde er;-) og din halsklud - håber det er iorden at kalde den det....den skal du nok komme til at bruge - hvis du tilbringer bare lidt tid udendørs..uha det er blevet koldt;-))
  go uge til dig;-)

  SvarSlet
 9. Hej Tina!

  Tak - og halsklud er helt fint. Den var noget så kedelig at strikke, men den bliver allerede brugt flittigt ;-)

  Også go' uge til dig.

  SvarSlet