07 januar 2008

Finish-itis

Efter to dages hovedpine blev jeg søndag pludselig ramt af en ordentlig omgang "Finish-itis". Teenagerne sov længe, DH var på arbejde, så jeg fandt en lydbog frem og gik i gang.

Plissé er færdig - mangler lige vask. Ribjakken er endelig færdigmonteret. Diva er fundet frem og den skal være færdig nu. Den har ligget i et skab meget, meget længe og jeg troede egentligt, at jeg var næsten færdig med at strikke den. Det er jeg også, men der mangler mere, end jeg troede! Pyt med det - jeg er i gang igen, men det tog da lige lidt nærlæsning af opskriften, før jeg var klar til at strikke!

Denne havde jeg helt glemt. Den har været færdigstrikket længe også og nu er jeg i gang med monteringen. Mangler kun at få syet ærmerne i. Det er så også det værste, jeg ved, men den skal være færdig i løbet af ugen!

Nyt strikketøj har stået klar i kulissen siden december, men mere om det senere.

6 kommentarer:

 1. Sikke flittig du er. Det er skønt at få sådan et anfald,man har det så godt bagefter. Glæder mig til at se det hele færdigt.

  SvarSlet
 2. Glorien skinner skam også ;-) Lydbøger er en stor hjælp!

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 3. flot klaret, Mette! nu venter vi altså spændte på nogle billeder!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Nøj, så flittig, det må være et nytårsfænomen, jeg er også ramt af den, men så har vi bagefter også fortjent at komme i gang med noget og lækkert strikketøj!

  SvarSlet
 5. Hej Frida!

  Tak ;-) Billederne skal nok komme, men i dag er der simpelthen så mørkt her i det himmerlandske, at mit kamera vist ikke kan klare det!

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 6. Hej Tineke!

  Det har vi nemlig - fortjent noget nyt og lækkert strikketøj. Med rigtig god samvittighed ;-)

  Kh
  Mette

  SvarSlet