04 juli 2008

Lidt af hvert

Der strikkes løs på bomuldssagen. Den er dels inspireret af HF's Harmony og dels af en Karen Noe model, jeg ikke lige kan huske navnet på. Karen Noe modellen har en lille slids midt for, som jeg egentligt gerne ville have haft med, men efter et par forsøg, som ikke var gode nok, har jeg droppet det.


Men hold da op, som mine hænder protesterer. Denne gang er jeg stædig, den SKAL være færdig, så jeg kæmper derudaf. Jeg er i gang med det sidste skulderstykke nu, så jeg kan øjne afslutningen i det fjerne. Det er meget lange omgange lige nu, men....

Og så lige et billede af Serafias bag:


Jeg er ret godt tilfreds. Den ser lidt underlig ud, som den ligger dér, men den er godkendt af min Fru Moder. Jeg overvejede at sy ryggen sammen med maskesting, men det der med at sy, er jo ikke liiige det bedste, jeg ved - måske på den næste. For der bliver helt sikkert en Serafia mere.

Nu vil jeg så småt få pakket kasserne til sommerhuset og så forhåbentligt nå at nyde det gode vejr i eftermiddag.

God weekend.

2 kommentarer:

 1. Et virkeligt flot mønster! Tak for kigget på din side. Det er sjovt at følge lidt med i, hvad andre har slået op på pindene! :-)

  Med venlig hilsen Pernille

  SvarSlet
 2. Hej Pernille!

  Er lige kommet fra ferie, derfor det sene svar. Tak ;-) Jeg er også selv nået så nysgerrig efter at se, hvad andre får lavet.

  Mange hilsener
  Mette

  SvarSlet