22 juli 2008

Besøg – og hvad deraf følger

I lørdags var jeg så heldig at få besøg af disse to. Som Dorthe havde jeg da lidt sommerfugle i maven, men vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Regnen stod ned i voldsomme mængder og tordenen bragede, men det betød jo ingenting.

Og så blev jeg noget så begavet. En flot buket som står endnu og lover, at i morgen bliver det sommer (ja, ja håbet er lysegrønt, for her i Himmerland er himlen dækket af tætte, grå skyer i dag).


Laila gav mig dette spændende strikkekit. Pulsvarmere med perler. Jeg har strikket Mystery Shawl med perler, men de blev sat på med en hæklenål. Her skal alle perlerne trækkes på garnet, inden strikkeriet starter. Med lidt held holder vi en uges ferie fra på lørdag og så skal pulsvarmerne da med.


Tusind tak til jer begge to.

Jeg har kun strikket et enkelt par strømper, siden Webstrik havde sit "strømpeår" i 2005? 2006? Nu er lysten dukket op igen, så jeg hev lige et par nøgler strømpegarn med i sommerhus. Jeg er da også begyndt. Garnet er noget gammelt noget fra Aldi (tror jeg) og farverne er – hm, lystige?


Men så så jeg jo Dorthes tørklæde i moskusuld. Det var nu ikke så meget dét, at jeg så det, men dét at jeg rørte ved det. Åh suk, hvor var det bare lækkert. Jeg fik moskusuld af min søster i fødselsdagsgave og ville egentligt have strikket et sjal, men kan nu godt se, at jeg vil få meget mere fornøjelse af et tørklæde. Indtil nu har det kostet mig en mindre formue i downloadede opskrifter (en farlig ting!). Jeg tror, at beslutningen er taget. Jeg er i hvert fald gået i gang, men….Garnet skulle være turkis, men er nærmest flaskegrønt. Mere grønt end på billedet. For mig er tråden, der er bundet omkring fedet turkisfarvet, garnet er ikke. Det går nu nok. For Hunde det er lækkert at røre ved J


2 kommentarer:

  1. Tak for en hyggelig eftermiddag.. når jeg engang lander i Sisimiut fredag, mailer jeg lige en opskrift til dig, som måske/måske ikke kan bruges til dit moskus og ellers er min stola jo et "print o'er the wave", som jeg har hentet ned fra nettet. Hvis ikke du finder den, har jeg den hjemme i Sisimiut på min computet..

    SvarSlet
  2. I lige måde :-) Synd, at I skal hjem nu, hvor sommeren åbenbart kommer. Håber, at I når lidt af den. Lyder godt med mønster. Jeg har strikket 10 cm og lige vejet garnet - jeg håber, at det går. Jeg glæder mig til, at det skal om min hals :-)

    SvarSlet