06 oktober 2008

Der er ankommet

lidt af hvert her. Først og fremmest har jeg endelig fået et nyt kamera, så nu er jeg klar til at tage billeder igen!

Og så har posten været her med disse:


Jeg har ikke nået at få kigget ret meget i dem, men umiddelbart ser de alle spændende ud.

Den her kunne jeg simpelthen ikke stå for. Ind i mellem får jeg hækletrang og så er Klokkeblomst da lige i øjet. Garnet er på lager og lysten er stor, men jeg MÅ altså have noget andet gjort færdigt først!


Sidst men absolut ikke mindst kom denne fra Grønland - bare fordi. Tusind tak Dorthe. Jeg har garn og jeg har perler og lysten mangler ikke, men igen - jeg må have noget andet færdigt først. Da Dorthe var på besøg i juli, fortalte hun om Grønlandsdragten og jeg kunne have lyttet i timevis. Jeg vidste f.eks. ikke, at strikkede muffedisser/pulsvarmere var en del af dragten. Det er et kæmpe arbejde at lave en Grønlandsdragt og det ville være så trist, hvis det kunsthåndværk forsvinder.


Hm - jeg må vist have øvet mig lidt med det nye kamera. Kunne ikke lige finde ud af at undgå, at blitzen gjorde billedet uskarpt.

6 kommentarer:

 1. Uha det ser spændende ud, har selv kik på "Strik Naturligvis", så mon ikke den finder vej til mig ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg blev faktisk lidt skuffet over bogen. Mine forventninger var nok blevet alt for høje efter al den positive omtale. Og når jeg får sat mig lige så stille med bogen, kan det da også være, at jeg bliver mere begejstret ;-)

  SvarSlet
 3. Velbekomme Mette. Jeg var så taknemmelig over at både du og Laila ville ofre tid på mig midt på sommeren...tænk, at to vildtfremmede mennesker gider at åbne deres dør og person for mig. TAK. Jeg har fået lyst til at lave en lille billedserie med grønlænderdragten, for der er vist mange, der ikke er klar over hvilket kæmpe arbejde, der ligger bag. Måske meget snart jeg tager mig sammen??

  SvarSlet
 4. Det var så hyggeligt Dorthe :-) Og jeg vil meget, meget gerne se din billedserie med grønlænderdragten.

  KH
  Mette

  SvarSlet
 5. Der er vist dømt total strikkehygge - hvor ser det godt ud :-)

  SvarSlet
 6. Hej Marianne!

  Jep - det eneste, der mangler, er flere timer i døgnet :-)

  SvarSlet