11 april 2009

FO og ….

Jeg er lige et hurtigt smut hjemme fra sommerhuset og vil da lige bruge tiden på at få skrevet lidt her.

Ruths Skyggetrøje er færdig:

IMG_0076

Fakta:
Garn: 450 gr. Supersoft fra Marianne Svit. Lækkert garn og drønhurtig levering.
Pind: 5 mm
Mønster: Skyggetrøje
Hit or sh.t?: Lige nu – mest sh.t. Halsen er blevet alt for vid, men jeg pønser på noget med en rimeligt tynd hæklenål. Får jeg styr på halsen, tror jeg bestemt, at den bliver et hit.

Så er endnu et Forest Canopy Shawl på pindene:

IMG_0068Farverne er rimeligt nøjagtige. Garnet er Noro, som jeg har fået af Laila. Faktisk er sjalet færdigtstrikket nu. Jeg er meget spændt på, hvor stort det bliver, for da garnet sine stedet er tyndt som sytråd, tør jeg ikke strække det vildt meget ud, men farverne…….. suk, hvor kan Noro altså bare noget med farver.

Så måtte der jo gang i en trøje igen. Jeg lod mig inspirere af Tovværk/Cables og Vinterpaneler og er da færdig med forstykket.

IMG_0073Jeg tror, at den bliver rigtigt god – men lidt kortere end beregnet. Hm – jeg havde ellers lavet strikkeprøve, men kan åbenbart ikke finde ud af at bruge et målebånd! Jeg mener……hvor svært kan det være at regne ud, hvor mange riller retstrik, der går på 10 cm??? Åbenbart er det (for mig) ganske avanceret matematik, for trøjen er 5 cm kortere end beregnet! Og nej det faldt mig ikke lige ind at måle undervejs :-)

Nu blev jeg jo altså alligevel så benovet over mig selv og mine evner, at jeg kastede mig ud i at forsøge at lave en vest a la Trip-Trap. Bevæbnet med adskillige strikkeprøver, bøger, mønstre og hvad ved jeg, blev der regnet og regnet (!) og jeg tror, at jeg er på rette vej (selvom den altså også ser ud til at blive lidt kortere ud end beregnet!):

IMG_0071Og så lige et fortsat God Påske!

4 kommentarer:

 1. Spændende ting du har gang i. Skyggestriktrøjen er blevet fin. Den har jeg også strikket og den er både nem og meget smuk og anderledes. God arbejdslyst- du har nok at give dig til

  SvarSlet
 2. Hej Karin - ja, men måske lidt for mange ting på én gang ;-)

  SvarSlet
 3. hej, jag undrar om du har haft dubbel tråd när du stickat skuggetröjan

  SvarSlet
 4. Hej Marianne - ja, jeg strikkede skyggetrøjen med dobbelt garn og den skal nok blive lækker, når jeg har fået fikset halskanten. Lige nu har vi det dejligste næsten sommervejr, så det bliver nok først til efteråret, at jeg får gjort noget ved den ;-)

  SvarSlet