15 marts 2009

Noro tørklæde

Noro tørklædet i de smukke farver er færdigt, så jeg har helt ren samvittighed, når jeg strikker på det ½ prinsesjal. Farverne er jeg stadig totalt forelsket i (og billedet yder dem slet ikke retfærdighed):

IMG_0066

Fakta:  
Garn: 100 gr. (420 m) Noro Kureyon Sock Yarn fv. S180
Pind: 4 mm
Mønster: Tudor Grace
Mål: 21 x 186 cm
Hit or sh.t?: Så absolut et hit!

Så stort et hit faktisk, at jeg næsten ikke tror, at jeg kan få mig til at bruge det. Måske man bare skulle ramme det ind og hænge det op på en væg?

Skyggetrøjen er færdigstrikket, så nu vil jeg starte lydbog og give mig til at hæfte ender og sy ærmer sammen :-(

8 kommentarer:

 1. Tak for dine hilsner på min blog. Hvor er det bare nogle skønne farver i dit nye tørklæde, kan godt forstå du næsten ikke kan få armene ned igen ;-)

  SvarSlet
 2. I lige måde Helle. Farverne er jeg simpelthen så vild med - måske fordi de er så klare :-)

  SvarSlet
 3. Det er godt nok smukt - de farver er helt fantastiske. Sødt lille mønster også :-)

  SvarSlet
 4. Tak Lene - og mønsteret er noget så enkelt. Så vidt jeg husker, er der kun 3 mønsterpinde og det er da til at lære udenad ;-)

  SvarSlet
 5. Øj for nogle fede farver, og sødt mønster.

  SvarSlet
 6. Nej hvor det flot dit tørklæde,mon der findes en Dansk opskrift, kan ikke så meget Engelsk at jeg kan strikke efter det.

  Strikke hilsen Lotte.

  SvarSlet
 7. Lækkert tørklæde- Jeg er noget pjattet med det Noro garn,men jeg er også ALT for nærig til at købe det. Det gør jeg når noget af mit store lager er brugt.
  Ang. strikkeprøver, så må du meget gerne kontakte mig på mailen, som du finder på min blog. Så kan du og jeg skrive lidt sammen, så du får lært at bruge den strikkeprøve. Altså kun hvis du har lyst selvfølgelig.

  SvarSlet