12 marts 2009

Katastrofe

Min højtelskede Tovværk nr. 2 har fået en skade:

IMG_0064Jeg aner ikke, hvordan det er sket. Måske det bare er pga. slid, for den har været brugt flittigt i mange år. Der er ikke noget at gøre. Den må gå til de evige jagtmarker for strikketrøjer.

Jeg har strikket den i version 3 også, men selvom den er strikket på samme pinde og med samme garn, er den alt for stor, så jeg må i gang med en ny.

Det bliver nu ikke endnu en Tovværk. Det har jeg ikke mod på lige nu. Jeg har tænkt lidt over det og tror (!), at jeg vil strikke en trøje inspireret af Vinterpaneler. Det smager da lidt af Tovværk og den kan ikke være så svær at regne ud.

Jeg skal lige være færdig med denne først:

IMG_0061Ruths trøje i skyggestrik.

Jeg er i gang med sidste ærme og da den strikkes på p 5, varer det ikke længe.

At jeg nævnte Windows Live Writer i et tidligere indlæg, udløste et fortørnet telefonopkald fra Dublin fra mit udsendte ældstebarn, som også er vores helt egen veluddannede EDB-ekspert. Han havde læst min blog og ville da lige gøre mig opmærksom på, at han tidligere havde installeret programmet for mig. Se det viste jeg faktisk godt, men dengang var programmet ikke så veludviklet som i dag og man kunne ikke oploade billeder direkte, så det var for bøvlet. Men jeg bøjer mig Sønnike – du havde gjort mig opmærksom på det ;-)

5 kommentarer:

 1. Åhhhh.... jeg har også længe haft kig på skyggetrøjen. Glæder mig til at se din version færdig. Det er i hvertfald nogen smukke farver.

  SvarSlet
 2. Tak Trine - jeg arbejder hårdt på den og regner med/håber på, at den bliver færdig i løbet af weekend'en :-)

  SvarSlet
 3. Øhhhh, nu ved jeg jo godt at jeg ER håbløst umoderne, men ku' du slet slet ikke overveje at lappe og reparerer på din elskede Cabels ....? Bare indtil en ny er af pindende??? Jeg kan godt se det er på et overordentligt syyynligt sted der er gået hul, men på en eller andén vis så er det vel en form for tydeliggørelse af at strikketrøjen ER HØJTELSKET hvis den skal leve med en enkel eller to "stopninger" og lidt reparation hist og her, er det ikke???
  Det vil det i hvert tilfælde være for mig....

  SvarSlet
 4. Oj, glemte at skirve at jeg er VIIIILD med den nye i skyggestrik - du er en knag til at få de dejlige ting frem....Garanteret SMUK i dine farvevalg....

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg har overvejet at reparere, men jeg tror, at det er "gået for vidt" ;-) Til gengæld pisker jeg nu rundt for at kunne komme i gang med en nye. Hovedet bobler af ideer til, hvordan den skal være ;-) Skyggetrøjen mangler kun forkanterne, så er den klar, så.... Hm, må hellere lige rende en hurtig tur med støvsugeren, inden den der forkant!

  SvarSlet