13 december 2009

Ventetid

fik jeg sidste weekend. Ældstebarnet kom på hurtigt weekend visit, så han kunne være med til at fejre. Ryanair har indstillet ruten Dublin – Billund, så han måtte en tur over København og så videre til Aalborg. Nemmere for mig :-)

Nu kan jeg altså normalt godt regne ud, hvor lang tid det tager at køre til Aalborg Lufthavn, men sidste fredag havde jeg lige noget arbejdsrelateret, som skulle ordnes nordenfjords, så det endte med, at jeg ankom til lufthavnen 3 kvarter før ældstebarnets fly.

MEN jeg var bevæbnet til tænderne:

IMG_0225Så jeg sad faktisk og hyggede mig, mens jeg nød en kop kaffe til kr. 38,- (!) – så var den da vist også betalt.

Og ja, det er den manglende sok. Det var lykkedes mig at fortrænge, at den ikke var blevet strikket, indtil min svigerinde mindede mig om den. Godt der er VM-håndbold, så skulle der da være en chance for, at den er færdig inden jul.

7 kommentarer:

 1. Måske, det er noget for dig, at strikke to på én gang ;-) Ventetid kan virkelig blive hyggetid, hvis man ellers har husket strikketøjet :-)

  SvarSlet
 2. Hej Lene! Jeg har overvejet, om jeg ikke skulle prøve med 2 par på rundpind næste gang. Nu skal disse oven i købet være rib hele vejen (pånær under fødderne) og det er hårdt ved hænderne. Hælen er rundet, så nu kan jeg da se enden på den sok :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er også begyndt at tage strikketøjet (sokker) med i byen - på den måde for jeg slappet af og nåede nogle omgange..... næste gang så tager du selv termoen med, ik

  SvarSlet
 4. Hej Marianne! Jo, det kan du regne med, at jeg gør. 38,- kr. er da for vildt! Og jeg skal helt sikkert have et eller andet strikketøj i tasken for eftertiden. Jeg hyggede mig en hel del den eftermiddag :-)

  SvarSlet
 5. Hej Marianne! Jo, det kan du regne med, at jeg gør. 38,- kr. er da for vildt! Og jeg skal helt sikkert have et eller andet strikketøj i tasken for eftertiden. Jeg hyggede mig en hel del den eftermiddag :-)

  SvarSlet
 6. Masse flott i bloggen din. Kommer tilbake og tar en kikk

  SvarSlet
 7. Hej - velkommen til og tak skal du have :-)

  SvarSlet