06 januar 2010

Det må da vist

være på tide at ønske alle et Godt Nytår!

Julen er jo forlængst overstået og hverdagen er tilbage – næsten. Her i Himmerland sner det stadig samtidig med, at det nu også fyger. Flot er det, men det er også gevaldigt besværligt!

Ballonkjolen er stadig ikke færdig, men jeg nærmer mig. Af en eller anden grund har jeg været nødt til at starte op på hver ny del mere end én gang. Hjernen har vist været på juleferie i længere tid, for den har da ikke været brugt videre flittigt mht. strik! Jeg er i gang med sidste domino-del og så skal jeg lige have strikket bærestykket – igen!

Der er dog et stk. færdigt strik:

TørklædeMeget Baktus-agtigt, men det er Evelyn Clark’s Heart to Heart og har man rigtigt godt øjne og kigger rigtigt godt efter, kan man godt se hjertet på det nederste højre billede.

Fiona i str. 3-6 mdr. mangler kun knapper – billede følger.

5 kommentarer:

 1. Her er alt begravet i sne og vi har ikke kunnet komme nogen steder i dag - men hvor er det flot :-)

  Også et rigtigt fint lille tørklæde, farvekombinationen er skøn. Og vist kan man da se hjertet :-)

  Godt nytår :-)

  SvarSlet
 2. flot flot tørklæde, og så er de bare så dejlige, især i det her vejr

  SvarSlet
 3. Hej Lene - tak og vel er det flot ude. Vores bil har fået tag etage. Det ser simpelthen så sjovt ud. I morgen tror jeg, at vi forsøger at få den fri :-)

  Hej Laila - tak :-) Jeg havde faktisk glemt tørklædet indtil i dag. Til gengæld har det siddet om halsen på mig hele dagen og jeg er da nødt til at få lavet nogle flere!

  SvarSlet
 4. Hej Mette
  Tak for din kommentar på min blog. Det er nu også et rigtig fint tørklæde som du har fået af pindene - dejligt med noget der luner og pynter i disse dage :-)

  SvarSlet
 5. Hej Lykke
  Tak - det bliver brugt flittigt i disse dage :-)

  SvarSlet