24 januar 2010

Award

Jeg har fået en award fra Karin:

AwardVisse betingelser skal opfyldes:

A. Jeg skal vise awarden på min blog.
B: Jeg skal linke til den, som jeg har fået den af.
C: Jeg skal skrive syv ting om mig selv.
D: Jeg skal give awarden videre til syv andre.

Punkt A og B er klaret ovenfor. Punkt C:

 1. Mit garnlager er på den gode side af 40 kg stort.
 2. Jeg elsker stegt lever og det gør min KH også. På trods af det er det ikke lykkedes for os at få vores unger til at kunne lide det!
 3. Jeg går næsten altid efter farverne blå, grøn, råhvid og lilla.
 4. Jeg vasker altid mine uldtrøjer og andet uld i vaskemaskinen (på 30 gr. uldvask altså).
 5. Jeg starter alt for nemt op på nyt strikketøj.
 6. Jeg har fortrudt, at jeg har bildt mine unger ind, at det er en god ide at se verden. I øjeblikket betyder det nemlig, at jeg har et barn i Irland og et barn i Østrig. Jeg prøver nu at bilde yngste på 19 år ind, at det vil være en rigtig god ide at blive hjemme ved MOAR i mange, mange år endnu. Det har jeg så ikke videre meget held med :-)
 7. Jeg har næsten altid end lydbog i ørerne.

Punkt D – jeg tror, at denne award har været vidt omkring, så jeg opgiver at sende den videre.

Nu vil jeg smutte tilbage til strikketøjet. Er på de allersidste (håber jeg godt nok) omgange af ballonkjolen, så den skulle gerne blive færdig i aften. Så håber jeg bare, at den nu er lige i øjet!

4 kommentarer:

 1. Spændende at høre mere om dig - forstår så godt dit punkt 6 :-) Og så er jeg jo begejstret for at læse om dit garnlager - hold da op 40 kg - det kan du være stolt af ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Lene - det går alt, alt for hurtigt med de unger :-)

  Jeg er vældigt stolt af mit garnlager, men jeg er langsomt ved at overtale migselv til at gå det igennem med hård hånd. Noget af det er meget gammelt og jeg kommer aldrig til at strikke af det, så kan det jo ligeså gå videre til andre - og så bliver der også plads til noget nyt ;-)

  SvarSlet
 3. Hihi punkt 6 kan jeg godt forstå, og det viser os at ungerne alligevel lytter til noget af det vi siger til dem, blot ville jeg ønske at det de tog til sig var af mere praktisk karakter.. ;)

  Tilykke med awarden, du har da som flittig strikker bestemt fortjent den

  kh Henriette

  SvarSlet
 4. Hej Henriette - tak :-) Hæ, hæ de unger. Det ville være dejligt, hvis de lyttede til ALT, hvad man sagde, men...... ;-)

  SvarSlet