22 august 2010

Bevises

skal det da også lige, at jeg rent faktisk er i gang med Solo:

IMG_0540Og så kommer den sætning, der næsten altid følger billeder på bloggen her. Farverne er ikke helt i øjet. Jeg forsøgte at tage billedet udenfor for at se, om det hjalp på farverne, men….. Den lyse ser næsten kridhvid ud her på billedet og det er den ikke. Den blå er heller ikke nær så dominerende, som den ser ud på billedet!

Jeg elsker at strikke ret og når man strikker en HF model, bliver det ikke kedeligt, for der er hele tiden noget at holde øje med. En indtagning her, en udtagning der og ups, så kommer der lige lidt forkortede rækker. For slet ikke at tale om de fine kanter! Jeg nyder det!

6 kommentarer:

 1. Helt enig! Den ser ud til at blive fantastisk.

  SvarSlet
 2. Wow, den bliver flot. Du er sandelig flittig med pindene.

  SvarSlet
 3. Den bliver så fin - jeg synes, du når temmelig langt af en, der er i strikkekrise ;-)

  Det må altså være noget af en overgang at lade den sidste unge flyve - der er nok stadig et par år tilbage, inden det også sker her - meeen jeg tror nu ikke, der er mange, der gider flytte hjem igen, når først de er "sluppet fri"

  SvarSlet
 4. Den krise er vist slut ;)

  Det er en fornøjelse at strikke falkenberg.

  Yt

  SvarSlet
 5. en Falkenberg er altid en sikker vinder :-) og hun er jo kanondygtig til at finde på små tricks som gør forskellen !

  SvarSlet
 6. Hej Britt - tak :-)

  Hej Eva - tak. Der begynder jo at blive tidligere mørkt nu, så falder der strikke-ro på :-)

  Hej Lene - HF hjalp :-) Vi er lige midt i at pakke det sidste læs til Århus, så i dag er dagen! Årene går ufatteligt hurtigt. Synes lige, at yngste er begyndt på HTX og så er der pludseligt gået 3 år!

  Hej Yt - nemlig :-)

  Hej Angelika - ja, HF er simpelthen så dygtig (også) til de der små finesser, der bare sætter prikken over i'et. Jeg nyder altid at strikke hendes modeller.

  SvarSlet