21 august 2010

Nå men

Hanne Falkenberg hjalp som sædvanligt på strikkeglæden. Så meget, at da Twist Collective “udkom”, måtte jeg lige strikke dette:

IMG_0538Hawthorne. Som det kan ses, mangler jeg at få det spændt ud og så følger faktaboks.

Ellers er tiden gået med at vænne sig til tanken om, at om ganske få dage har vi for første gang i over 26 (!) år ikke hjemmeboende børn.

Min moster som kun er 7 år ældre end mig, gav mig straks et råd: Skynd dig at møblere om på deres værelser – ellers risikerer du bare, at de flytter hjem igen ;-)

9 kommentarer:

 1. Det bliver nu nok lidt tomt den første tid. Og det er såmænd dejligt, at de kan finde på at komme hjem engang imellem, så lad du bare en seng stå til dem. God fornøjelse med at vænne dig til det.

  Flot Hawthorne!

  SvarSlet
 2. Jeg er lige så heldig, men det tog altså 31 år. Så nu har jeg hele 3 værelser til rådighed, så nu skulle der være plads nok til garn og stoffer m.m. hvad en kvinde kan bruge.
  Så husk at nyd friheden, inden de kommer og spørger om du ikke kan være barnepige..
  Men det hvor ser det godt ude det der er næsten færdig.

  SvarSlet
 3. Hej Eva - der bliver helt sikkert top og det tager tid bare at vænne sig til tanken, så der bliver skam senge stående rundt omkring :-)

  Hej Erna - de første skabe er allerede indtaget med garn :-)Det er en underlig fornemmelse, at sidste barn flytter hjemmefra - men jeg har tænkt mig at nyde friheden ;-)

  SvarSlet
 4. Hej igen Eva - jeg mente "tomt" og ikke "top", men det kan da godt ske, at det var min underbevidsthed, der lige pippede med der ;-)

  SvarSlet
 5. Ja, så starter en ny æra i dit liv! Jeg kunne godt finde på en masse øv-ting at sige: savn, går det nu godt, klarer de det ..... Men livet skal jo være sådan og heldivis for det. Plus-ting: nyd freden, friheden, glæd dig til besøg, mulighed for mere plads til garn .....

  SvarSlet
 6. jaja, pas på du ikke jubler for tidligt. her hos mig bor i öjeblikket to voksne sönner der begge for længst var flyttet, men kom så begge tilbage. og det var da helt dejligt at de kom, men nu må de godt rejse igen meget snart! jeg har planer for ekstra pladsen, men i öjeblikket ser det ikke ud til at jeg får dem realiseret lige nu.
  kh.fra Island
  Frida
  ps. smukt sjal.

  SvarSlet
 7. Godt dit strikkemojo er vendt tilbage.
  Fint sjal! Det er jeg også igang med, men er ikke nået længere end pind 25 på mønsterborten.

  SvarSlet
 8. en tanke der både skræmmer og glæder, et hjem uden unger :)

  SvarSlet
 9. Hej Kirsten - mon ikke :-) Og du har helt ret, sådan er livet jo og dine plus-ting er ikke så ringe endda :-)

  Hej Frida - det skal jeg huske ;-)

  Hej Ulla - jeg er også glad for at være i gang igen. Det er altså ikke til at undvære det strikketøj. Mønsterbortene er nogle lange omgange - til gengæld går det gevaldigt hurtigt med de forkortede rækker!

  SvarSlet