28 september 2010

Trøst

Det er kommet helt bag på mig, hvor stor forskel der er på at have 1 hjemmeboende “barn” og så slet ingen. Der er skam både fordele og ulemper, men stort set er det ok.

MEN ind i mellem får jeg altså lidt ondt af mig selv og savner at snakke, hygge, få knus osv. og så er der 2 valgmuligheder: Chokolade eller garn? Det er jo ikke noget valg, vel?

Da savnet kom over mig sidst, brød jeg sammen og købte dette:

 IMG_0549

Note til mine børn: Da det er jeres skyld(!), at jeg fik købt dette, må I nok indstille jer på, at jeres julegaver i år bliver mindre, små, ikke eksisterende. Der er jo lang tid til jul og jeg kan jo komme til at savne jer en hel del gange inden da!

Og ja – det er en kjole i Ballonkjole stilen. Jeg har altså et eller andet med den kjole!

Samtidig med indkøbet blev jeg pludselig grebet af en trang til at få noget strikket færdigt. Så både Solo og Det halve kongerige er færdige (som i færdigstrikkede, men ikke monterede!).

Dernæst hev jeg Amaya frem fra gemmerne. Ryggen er strikket og nu har jeg kastet mig over forstykket. Den skal (tror jeg nok) være færdig, inden kjolen kommer på pindene og det går faktisk rigtigt godt. Jeg hygger mig med hulmønsteret!

11 kommentarer:

 1. Den mindste forsvandt til Kbh. i August i år, og jeg må sige at savnet ikke har givet sig til kende som på samme måde som dit savn. Med hensyn til hvad der bliver brugt på garn o.lig. - så sparer du jo på madbudgetet og sikkert ikke mindst på strøm og vand afgifter.
  Så hyg du dig med dit nyindkøbte, med god samvittighed.

  SvarSlet
 2. Hej Erna - men det er en rigtig god undskyldning ikke ;-) Og ja for Søren det koster ikke meget at holde 2 personer med kost og når der ikke kører fjernsyn, computer og bruser konstant, så må det også give et pænt overskud :-)

  SvarSlet
 3. Man må gerne "trøste" sig lidt med noget lækkert garn. Undskyldninger er der nok af:)

  Du er vel nok flittig med pindene.

  SvarSlet
 4. Min yngste er også lige flyttet hjemmefra, og det er da virkelig underligt efter at have haft børn i så mange år.
  Godt du kan trøste dig med lidt nye garnindkøb :-)

  SvarSlet
 5. Nåh, bette mor ;-) Det er slet ikke så nemt, jeg står selv for tur om kort tid - den unge mand slår sig i tøjret ;-) Men hvor er det godt, du kan finde lidt trøst sådan helt på egen hånd og hvor er det godt, du ikke vælger chokoladen ;-)

  PS: Sød lille historie om din datter og bordskånerne - man kan jo blive helt forundret nogle gange over de forandringer, der sker med de pokkers unger :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan se at det ene nøgle er chokoladefarvet, så er det det man kalder 2 fluer med et smæk ;)

  SvarSlet
 7. Dejligt "trøste-garn" og skøn opskrift.
  Jeg er sikker på dine børn forstår det med små - ingen julegaver ;0))

  SvarSlet
 8. Hej Eva - det må man nemlig gerne :-)

  Hej Irene - jeg synes også, at det er underligt, at der ikke er børn her længere. Mest svært har jeg ved at forstå, hvor tiden er blevet af?!?

  Hej Lene - tak ;-) Nej, det er faktisk slet ikke så slemt. Naturen er jo nok lidt viis og sørger for, at når ungerne er flyveklare, er vi også klar til at sende dem afsted - men der er altså stille ind i mellem!
  Jeg var da nær faldet ned af stolen, da mellemstepigen bad om bordskånere (men jeg måtte da også lige tørre et smørret grin af ansigtet)

  Hej - hæ, hæ farven på garnet havde jeg slet ikke tænkt på. Det var nok min underbevisthed, der lige ville have et ord med der :-)

  Hej Kirsten - jamen, jeg er også sikker på, at ungerne er helt med på, at de ingen julegaver får i år - bare deres mor er glad ;-)

  SvarSlet
 9. Godt at kunne trøste-shoppe lidt ;-)

  SvarSlet
 10. Det gode ved garn er, at det er en last, der IKKE feder...jeg er faktisk helt sikker på, at man faktisk forbrænder mindst 1/2 kalorie mere i timen, hvis man strikker....så meget mere savn og du bliver slank som en mynde ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 11. Hej Lykke - nemlig og det hjælper på savnet ;-)

  Hej Karen - godt argument: Jeg strikker ikke, jeg motionerer ;-)

  SvarSlet