30 september 2011

Meget underligt

Jeg har virkelig haft problemer med at kommentere på andre blogs. Nu har jeg så fundet ud af, at det åbenbart kun er nogle, som jeg ikke kan få lov at kommentere på. Her kan jeg godt og her kan jeg ikke. Meget underligt!

Onsdag var jeg i en af de lokale biografer og spottede en rigtig lækker cardigan. Jeg nåede ikke at få fat i ejeren inden filmen og blev enig med mig selv om, at det kunne jeg da nå efter filmen. Men, men, men vi er 5 afsted og det medfører jo altså en del snak, så jeg glemte det. Jeg har søgt overalt, men ikke fundet den og nu er det jo sådan, at det man ikke kan få, vil man allerhelst have Smiley, der blinker

Hvis der er nogen, der “kender” en cardigan i A-facon, hvor bærestykket er strukturstrikket i retriller, perlestrik el. lign. og “underdelen” er glatstrikket med 2 kiler (tror jeg) på bagstykket med hulmønster og 1 på hvert forstykke, så hører jeg meget gerne om det.

Jeg kan godt selv lave et mønster, men man er vel doven, så…..

Ellers medførte et besøg i Silkeborg (tænk sig, der er hele 3 garnbutikker i Silkeborg!), at jeg opdagede Regia Lace og et par nøgler måtte simpelthen med hjem. Det var ikke planen, at der skulle slåes op til noget nyt, men det sprang på pindene næsten helt af sig selv:

IMG_0677

Beklager, at farverne er så svære at se. Regia har lagt et mønster ud på deres hjemmeside, men jeg er stadig vild med faconen på Magelhaes, så jeg laver da et mere – selvom jeg er lidt i tvivl om, hvordan hulmønsteret kommer til at virke i garn, der skifter farve.

Rigtig god weekend.

6 kommentarer:

 1. Jeg har det som dig Mette. Nogle blogs kan jeg sende kommentarer og andre kan jeg ikke.
  Der er flere herude i blogland der har samme problem, men ingen løsning:O(
  Nu ser vi lige om jeg kan sende til dig;OD

  SvarSlet
 2. Uha som garn dog kan hoppe op i ens pose!
  Super smukt sjal, det kan jeg godt forstå du må strikke 0g jeg er sikker på det nok skal blive fint i det garn.

  SvarSlet
 3. Du har jo nok fået dette råd, men har du prøvet at fjerne krydset i "forbliv lokket på"?

  SvarSlet
 4. Hej Ulla. Nu forsøgte jeg lige at skrive en kommentar på din blog og det kan jeg ikke. Bliver bare sendt til Blogger med en besked om, at de ikke kunne fuldføre min anmodning. OG så står der noget om Cookies, så jeg tror da, at jeg skal prøve at slette dem. Hm, må lige have fundet ud af, hvordan jeg gør det. Er meget lang tid siden, at det er sket sidst!

  SvarSlet
 5. Hej Kirsten - tak :-) Jeg havde faktisk holdt mig i skindet til, jeg nåede 3. etage(!) i garnbutikken og så kunne jeg ikke mere, men måtte overgive mig ;-)

  Hej Helle - tak, men jeg når ikke engang så langt, at jeg kan logge ind. Får fejlmeddelelse inden :-(

  SvarSlet
 6. Jeg har samme problem, jeg får bare ikke nogen fejlmeddelelse - når jeg trykker 'enter' forsvinder teksten bare

  SvarSlet