06 oktober 2011

Forsøg på at

blogge fra min iPod. Skal lige se, om billede kommer med. Ikke mange muligheder for at ændre på billedet, men fint at kunne blogge fra iPod. Strikketøjet er forøvrigt Spidskompetence.

8 kommentarer:

 1. Jamen det gik jo fint med den nye blog-måde:)

  SvarSlet
 2. Godt gået, jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan, men hvis jeg nu finder roen, så lykkes det vel også for mig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Ja, iPad blogging er det, vi vil....kunsten er bare at finde ud af hvordan. Jeg har forsøgt mig med BlogPress app, men de store posts med mange links og billeder laver jeg stadig fra PC....

  SvarSlet
 4. Hej Eva - det tog lidt tid at få billedstørrelsen til at se rimelig ud, men dette er vist ok.

  Hej Lis - jeg har downloadet et lille program. Det kan ikke alverden, men det er så nemt at tage billede med iPod og så straks kunne putte det på bloggen :-)

  Hej Britt - min IT-ekspert er hjemme på ferie og han påstår, at der i næste uge kommer en opgradering til iPod, så billeder der tages med iPod straks synkroniseres med computeren. Og så bliver det jo sjovt ;-) Jeg får ikke taget billeder, fordi jeg synes, at det er SÅ besværligt at finde kamera, kabel, forbinde kamera til computer osv., men hvis billeder straks ryger på computeren, bliver det jo meget nemmere!

  SvarSlet
 5. Hatten af for dig - godt gået. Jeg er slet ikke kommet så langt med min smartphone, men måske en dag?

  SvarSlet
 6. Hej Kirsten - det var jeg heller ikke, hvis jeg ikke havde haft ældste hjemme på besøg ;-) Men smart er det.

  SvarSlet
 7. Spidskompetence og Vestpå ligger stadig og trykker i strikkekurven. Jeg har end ikke slået masker op og synes, at det ser svært ud.. måske jeg skulle tage mig sammen (hvem der bare havde en iPad, en iPhone eller iMac, siger min yngste datter)

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe - Spidskompetence kan du roligt gå i gang med. Den er lige ud af landevejen. Jeg er på det sidste af rygstykket, så jeg tror sørme, at den bliver færdig ;-) Jeg ELSKER min iPod. Kan slet ikke undvære den. Ældste er lige kommet hjem på ferie og han havde nye lækre "ørebøffer" med til mig, så det kører :-)

  SvarSlet