16 oktober 2011

Garntur i Silkeborg

For nogle uger siden tog jeg på besøg hos en veninde i Silkeborg. Jeg var slet ikke klar over, at der er mindst 3 garnbutikker i Silkeborg! Vi måtte naturligvis i dem alle 3.

Første stop hos Garn Oasen var ikke den store succes. En ekspedient dukkede op fra baglokalet og forsvandt hurtigt ud i baglokalet igen, da vi sagde, at vi lige ville kigge. Vi så hende så ikke igen, før vi var på vej ud af døren. Hun kunne ellers uden den store indsats have solgt mig Overslyngel, men man skal jo tale med kunderne for at sælge.

Så gik turen videre til Ønskegarn. Jeg havde i 2009 (!) fået et gavekort hertil og nu var muligheden der så endelig for at få det fyret af. Her var der da en helt anden interesse for kunderne. Hele 2 ekspedienter fór rundt og hev garn frem. Jeg havde bestemt mig for, at nu skal Camomille strikkes, men det var altså ikke nemt at finde farver, der passede sammen, da jeg ville have alpakkaen. Efter lang tids finden garn frem, endte det med noget så kedeligt neutralt som dette:

IMG_0680

Ulden er Duo. Jeg har opskriften fra bogen, så der fra frit valg mht. garn.

Efter den handel fortsatte vi til Garnlageret. Hele 3 etager garn! Også her fik vi en fin behandling. På nederste etage fandt jeg 2 ngl. Regia Lace.

Behovet for “garnbutik crawling” var indfriet og vi endte med lækker kage og kaffe.

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en perfekt dag :-) Den neutrale kombination ender med at blive perfekt - den kan jo bruges til ALT :-)

  SvarSlet
 2. Sjovt, at jeg har haft lignende oplevelse at de tre ægt butikker. Lækkert garn du har fået fingrene i:-)

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt garn-gramseri:)
  Jeg ville nok være endt med samme neutrale farve.

  SvarSlet
 4. lyder som en dejlig dag og tænk 3 garnbutikker i en by, ja så man da ellers tro at de ville være noget ivrige efter at sælge allesammen. Men så går man jo ikke derind igen

  SvarSlet
 5. Jeg synes ikke din farve kombination ser kedelig ud. Den skal nok blive rigtig flot, når du bliver færdig.

  Jeg er også helt vild med at gramse garn, så det lyder som en dag jeg også ville have nydt, som du jo har gjort.

  Hvordan kom du med i den strik along til det smukke sjal ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Silkeborg er en skøn by og de tre garnbutikker er meget forskellige hvad udvalg angår.
  Min favorit er Garnoasen :-) Her får jeg altid en suverænt god betjening og kvalificeret rådgivning. Ærgerligt du havde en dårlig oplevelse der!!!

  Godt at det endte med god betjening og gode indkøb i de andre butikker!!!

  SvarSlet
 7. Hej Lykke - det var også, hvad jeg blev enig med mig selv om. Det kan jo bruges til så godt som alt.

  Hej Charlotte - alpakka'en havde i hvert fald nok ikke købt, hvis jeg ikke havde haft gavekortet. Det føles ikke så dyrt, når man bare langer et gavekort over disken ;-)

  Hej Eva - godt jeg ikke er den eneste ;-)

  Hej Marion - jeg tør næsten ikke skrive det, men efter 3. butik var det lige før, at jeg ikke kunne rumme mere garn ;-) Pjat, selvfølgelig kunne jeg det :-)

  Hej Lis - det satser jeg også på. Det er så sjældent, at det lykkes for mig at komme i garnbutikker, så jeg var da helt høj ;-) Jeg tror, at jeg kom med i kal'en via http://de.groups.yahoo.com/group/Knitting-Delight/

  Hej Lea - jeg har da tænkt lidt over Garnoasen, for der er masser af lækkert garn der. Rart at høre, at vi nok bare var uheldige den dag.

  SvarSlet
 8. Uha det lyder fantastisk med hele tre butikker i samme by ;O)
  Jeg har også oplevet det der med total manglende betjening - kikset, jeg sætter aldrig mine ben der igen.
  Næh, god betjening skæpper i kassen ;O)

  SvarSlet
 9. Hej Kirsten - ja, jeg er glad for, at jeg ikke bor i sådan en by. Det ville blive alt for dyrt ;-) Ingen tvivl om, at betjening er vigtig.

  SvarSlet