30 oktober 2011

For Søren da

hvor har jeg været flittig. Hele garnlageret er gennemgået og nydeligt registreret i et Excel regneark. Hvor meget garn der er? Det forbliver en velbevaret hemmelighed, men det er lige før, at jeg bliver nødt til at have fat i forsikringsselskabet og få indboforsikringen forhøjet ;-)

Faktisk ikke videre smart at gøre lageret op lige nu. Jeg skal nemlig på besøg her i morgen og der kommer jeg jo nok ikke tomhændet fra!!

Næstsidste tilføjelse på regnearket er disse:

IMG_0019

Sidste vinter kom jeg (næsten) kun igennem ved hjælp af pulsvarmere. En fantastisk opfindelse.

God søndag aften.

12 kommentarer:

 1. Ja, lageropgørele er ikke altid så smart ;O)
  Og når du så oven i købet skal på besøg hos Hr. Weller i morgen, så er det måske en RIGTIG god ide med en tillægsforsikring ;O)))
  Rigtig god fornøjelse, jeg glæder mig til at se hvad du får købt!

  SvarSlet
 2. Nu kan du da få gang i planlægningen. Hvad mangler du lige til det og det projekt, det har du, det har du ikke. Mulighederne bliver jo pludselig også større når lageret gøres op.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hihihi mon cashmere og den slags hører under særligt indbo?

  SvarSlet
 4. jeg købte også lidt garn og opskrifter på Kreativmessen i Fredeicia. Bl.a. pulsvarmere og alfesko til småbørn. Men der er lige et par andre projekter, der skal nå lidt længere, før jeg tager fat på dem.

  SvarSlet
 5. PS
  egentlig en god idé at registrere garnet, min beholdning er vist lidt uoverskuelig, selv om det ligger pænt ordnet...

  SvarSlet
 6. Pulsvarmere er et must ogsaa her hos mig. Der findes ikke noget bedre :-)

  SvarSlet
 7. Hej Kirsten - jeg planlægger at forsøge at holde mig i skindet, men..... :-)

  Hej Ulla - det kunne jeg også godt tænke mig at vide ;-) Sådan en forsikringsfyr er nok nødt til at se lageret for at tro på det ;-)

  Hej Ulla - uha messen i Fredericia. Hm, måske man skulle tage afsted næste år. Det er i hvert fald hurtigt og nemt at finde ud af, om man har garn, hvis man skulle blive fristet af en opskrift ;-)

  Hej Angelika - jeg er stor fan af pulsvarmere. Sidste vinter tænkte jeg især over, hvor stor en forskel de gør, når jeg tog dem af!

  SvarSlet
 8. Hej Lis - det bliver en stor planlægning ;-) Men det er så meget nemmere, når man bare lige kan slå op. Jeg har også skrevet ind, hvor garnet er (ok - der er mere end en hylde fuld ;-)), så er det bare at hive det frem :-)

  SvarSlet
 9. Uha, besøg hos hr. Weller, -det kan KUN gå galt.
  (bare det var mig!)

  SvarSlet
 10. Uha, det er et farligt sted at tage hen, men husk på, at som strikkenørd, må man gerne have et stort garnlager, det er nærmest et must. Vi skal jo have lidt at vælge imellem, når ånden kommer over os.

  SvarSlet
 11. Pulsvarmere er bare et must om vinteren. Jeg er kæmpestor fan af pulsvarmere i alle afskygninger, men det ved du jo :-) (og nej, jeg skal ikke gøre mit garn op.. jeg tør ganske enkelt ikke)

  SvarSlet
 12. Hej Eva - jep. Skal lige have lidt mere lys, så kommer der billede :-)

  Hej - nemlig. Det er også mit argument, når ikke-strikkere er ved at besvime over mængden. Skulle jeg nu er lørdag aften få lyst til at starte på noget nyt strik, så er det altså vigtigt, at muligheden er der ;-)

  Hej Dorthe - det ved jeg :-) Og en dag skal jeg altså have strikket et par med perler på. De er så flotte. Jeg trak også vejret dybt, inden jeg trykkede på sum-funktionen i Excel ;-) Der er kommet en del garn til, men der er åbenbart også brugt en del, for lageret var ikke steget (ret meget!).

  SvarSlet