07 november 2011

Der strikkes

på ponchoen. Og hold da lige op, hvor er den kedelig at strikke. Men den bliver så blød, let og lækker, at jeg klør på. Faktisk – for lige at pine mig selv – har jeg regnet ud, at i de glatstrikkede dele skal der strikkes 19.536 vrangmasker. Dertil kommer så de ribstrikkede dele!!! Og hvorfor i alverden har jeg så brugt tid på at regne det ud?

Fordi jeg kedede mig ;-)

For ligesom at understrege hvor kedelig ponchoen er at strikke, kan jeg da lige vise, hvad jeg brugte mine få fritimer søndag på:

IMG_0029

Tunikaen ligger til tørre på et par assorterede håndklæder, så det ser ikke alt for smart ud. Starten på den gik d. 29.08.2009 og den var forholdsvis hurtigt strikket. Det eneste, der har manglet, har været sammensyning og halskant, men det tager altså tid for mig at tage mig sammen – især når der skal syes ærmer med kuppel i!

Nu er det gjort og så fortsætter jeg på ponchoen.

13 kommentarer:

 1. Sød trøje og godt, at du lige fik taget dig sammen til at sy den sammen. Ja monteringsarbejdet er ikke ligefrem det sjoveste der findes.
  Glæder mig til at se din poncho

  SvarSlet
 2. Jeg sympatiserer med dig:) Har strikket en enkelt poncho, men ved guuuuddd hvor jeg bare ikke kunne holde de lange rækker ud. Det endte desværre med at jeg fik lukket af alt alt for tidligt, og jeg har kun brugt den nogle gange, fordi den er for kort.. Jeg glæder mig til at se din, når den er færdig for alt andet lige, er det en skøn beklæding :)

  God aften
  Henriette

  SvarSlet
 3. Klø på Mette... den er besværet værd trods de lange og seje vrangpinde !!

  Fin tunika - montering er heller ikke altid lige spændende.

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Sød tunika med et rigtig flot mønster i. Håber du har en lille pige der kan passe den, når den har lagt så længe.

  Glæder mig til at se Ponchoen

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Du er da så flittig. Sød bluse, synes jeg.

  SvarSlet
 6. Hvor ser den fin ud din tunika, smukt mønster og rigtig smuk efterårsfarve ;O)
  Glæder mig til at se din poncho

  SvarSlet
 7. Hej Marion - jeg kommer aldrig til at synes, at det er hyggeligt at montere :-(

  Hej Henriette - tak :-) Ponchoen er strikket fra ærme til ærme, så jeg kan hilse at sige, at der er nogle meget lange vrangpinde!

  Hej Jane - jeg har jo set din, så jeg klør på. Er da nået til midterstykket, så....

  Hej Lis - det er skam en voksenmodel og den er STOR, som i meget stor. Opskriften er fra Interweave og jeg kan da godt se, at den bliver stor, men så stor (vid)!

  Hej Eva - tak. Det er strikketøjet eller småsoven om aftenen, så som regel vinder strikketøjet ;-)

  Hej Kirsten - tak. Er også lidt spændt på ponchoen. Især fordi jeg blev enig med mig selv om, at strikkeprøve var unødvendig!

  SvarSlet
 8. Sikke en skøn farve den smukke tunika er strikket i.... og kedeligt strik... jo, men nogen gange så bliver de projekter altså rigtige gode selv om man føler sig som en strikkemaskine :-)

  SvarSlet
 9. Hej Marianne - tak :-) Jeg strikker stadig glat. Mangler "kun" 8.436 vrangmasker ;-) Jeg har set ponchoen færdig og den er lækker, så jeg fortsætter!

  SvarSlet
 10. Hvordan kan du finde på at tælle maskerne? ;-) Men så fik du jo monteret den fine tunika og det ville da være synd, hvis den ikke var blevet færdig :-)

  SvarSlet
 11. Hej Lene - det må man jo nok også kalde selvpineri på et højt plan ;-) Tunikaen er blevet rigtig fin. Meget tyk og meget varm. Ren hygge!

  SvarSlet
 12. Skøn tunika.Jeg har den i en sort version og du kan tro den bliver brugt flittigt...

  SvarSlet
 13. Hej Ulla - det bliver min også, men den er i hård konkurrence med ponchoen ;-)

  SvarSlet