05 januar 2012

Godt Nytår

Efter en dejlig jul og en festlig nytårsaften er det nok på tide lige at se på, hvad der er på strikkepindene:

 1. Endnu en poncho
 2. Tørklæde
 3. Overtræk (Bente Geil) – dejlig julegave
 4. Cardigan (Design.Club)
 5. Line (Karen Noe)
 6. Endnu en poncho er lige ved at springe på pindene. Tror, at jeg kommer til at slå op i aften! Har lyst til lige-ud-af-landevejen strik uden for mange vrangmasker!

Det var lige, hvad jeg kan huske. Der skal nok være mere, hvis jeg går alle strikkeposerne igennem – men det gør jeg IKKE ;-)

Tunikaen er forlængst færdig og i brug. Den er lige, som jeg havde håbet. Detaljer kommer engang, når vejret i Himmerland tillader, at der tages nogenlunde billeder.

6 kommentarer:

 1. Og rigtig godt nytår til dig Mette ;O)
  Du godt nok gang i mange projekter - hold tungen lige i munden og god strikkelyst!

  SvarSlet
 2. Det er nogle fede ting du har gang i. Jeg glæder mig især til at se cardiganen, for den overvejer jeg selv at begynde på i nærmeste fremtid.
  Hvor er det godt, at tunikaen blev god. Jeg glæder mig også til at se den, og du har helt ret i, at det ikke er nemt at tage billeder i øjeblikket.

  SvarSlet
 3. Det var mange poser du har gang i. Jeg har en aftale med mig selv om maks tre ting ad gangen, men det skal jeg måske ændre på. Det er ellers skønne ting du har gang i.

  Kh. Lis

  P.s. Jeg skal nok få lavet en DIY på de grydelapper for der er mange som har skrevet mail til mig om dem.

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten - tak. Ja, der er gang i (for) mange ting her. Håber, at det snart lykkes at få noget færdigt :-)

  Hej - tak :-) Er næsten klar til ærmerne på cardigan, så der skulle være en chance. Hvis jeg altså kan styre mig og ikke får startet for meget op :-)

  Hej Lis - hold fast i de 3 ting. Det kan give en smule stres med så mange ting! Lyder rigtigt godt med grydelapperne. Det vil jeg glæde mig til :-)

  SvarSlet
 5. Skønne ting du kan gang i. Jeg har altid kun haft én ting på pindene af gangen, men for et lille års tid siden begyndte jeg at komme i strikkecafeen i Ebeltoft tirsdag formiddag, og jeg skal love for at man bliver inspireret. Så nu har jeg 3-4 ting igang samtidig.

  SvarSlet
 6. Hej Annelise - tak ;-) Uha, det er en farlig verden at give sig ind i. Man kan meget hurtigt blive ledt i "uføre" ;-)

  SvarSlet