05 marts 2012

Man skal ALDRIG

gå ned på udstyr, vel?

Sidste mandag havde jeg en afhentning i Aalborg Lufthavn. Der var fly, der ikke blev nået, tåget og forsinkelser, men da jeg allerede var kørt hjemmefra inden nødopkaldende begyndte at komme, kunne jeg lige nå et stop i en garnforretning i Nørresundby.

Ejeren havde lige fået KnitPro Cubics firkantede strømpepinde hjem til sig selv og skulle da lige vise dem frem. Lækre, lækre, lækre…… De lå fantastisk i hånden, så jeg måtte jo hjem og kigge lidt på nettet.

Det var ret sent om aftenen/natten, så jeg er lidt undskyldt:

IMG_0067

Trykker du på billedet, er det på eget ansvar!

Nu skal jeg så lige have fundet noget at bruge dem til ;-) Jeg er jo nødt til at starte noget nyt op, ikke?

11 kommentarer:

 1. Jeg er meget spændt på, hvordan du synes, de er at strikke med.
  Jeg har endnu ikke forstået, hvilken fordel, der skulle være ved, at de er firkantede, men der må jo være en ide med det.
  Fortæl, fortæl, når du kommer igang med at bruge dem.

  SvarSlet
 2. Hej Ann - som jeg forstod det (og også syntes, at jeg kunne mærke, da jeg holdt dem), så kan vi motorisk bedre holde på en lige kant end en rund. Lidt ligesom blyanter? Jeg er spændt på at få dem i brug og jeg skal nok fortælle :-)

  SvarSlet
 3. Spændende spændende, jeg glæder mig til at høre nærmere ;O)

  SvarSlet
 4. Jeg har godt set de firkantede pinde, men har svært ved at forestille mig hvordan de er at strikke med. Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer med dem.

  SvarSlet
 5. Jeg venter også til jeg har hørt hvordan de er at arbejde i garn med. Så dem i sidste uge hos min garn-pusher.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Kære alle - jeg skal nok fortælle, når jeg har taget dem i brug. Skal lige have det færdigt, som jeg er i gang med - tror jeg nok ;-)

  SvarSlet
 7. Spændende! Du må i gang med at prøve af, så vi kan høre om det.....;)

  SvarSlet
 8. Jeg har det også sådan at ustyret skal bare være iorden jeg har selv lige købt knitpro rundpind så jeg kan skifte wiren og pinde str ud efter behov. De er så dejlig at strikke med.

  SvarSlet
 9. Jeg har det også sådan at ustyret skal bare være iorden jeg har selv lige købt knitpro rundpind så jeg kan skifte wiren og pinde str ud efter behov. De er så dejlig at strikke med.

  SvarSlet
 10. Jeg har det også sådan at ustyret skal bare være iorden jeg har selv lige købt knitpro rundpind så jeg kan skifte wiren og pinde str ud efter behov. De er så dejlig at strikke med.

  SvarSlet
 11. Jeg har det også sådan at ustyret skal bare være iorden jeg har selv lige købt knitpro rundpind så jeg kan skifte wiren og pinde str ud efter behov. De er så dejlig at strikke med.

  SvarSlet