16 marts 2012

WTF?

Jep, mine børn har lært mig at bande på udenlandsk.

Efter at Line var strikket sammen og nu “bare” ligger klar til at få hæftet ender og få syet 2 små sømme under ærmerne, skulle der jo nyt på pindene.

Hanne Falkenberg plejer at kunne redde mig ud af en strikkekrise, så jeg fandt Blues frem – har haft kit liggende meget længe. Pludselig huskede jeg så på, at jeg faktisk også har gang i et Topstykke. Lede, lede, lede – frem med det og fart i strikkepindene. Jeg nåede så kun knap en omgang, før jeg stødte på dette:

IMG_0074

Her er det så, at WTF kommer ind?!? Hvad i alverden er der lige sket? Efter nærmere inspektion hælder jeg lidt til, at vores kæmpestore hankat har set sit snit til at nyde livet på strikketøjet (hvor og hvornår er dog en gåde) og har nydt det så meget, at en negl har fået rykket tråden over. Der sad i hvert fald også et par kattehår på den. Jeg er gevaldigt glad for, at jeg opdagede det med det samme og ikke, når hele Topstykket var færdigt.

Topstykket er nu røget i skammekrogen (sammen med katten) og jeg kigger mig om efter noget andet!

God weekend.

8 kommentarer:

 1. En af dine børn16 marts, 2012 14:39

  LOL

  SvarSlet
 2. Skal jeg selv forsøge at gætte, hvem af jer det er ;-)

  SvarSlet
 3. ja børn er gode til det udenlanske, hæ hæ...

  æv for den d.... kat, sådan at spidse negle i striktøjet. Håber du kan få det strikekt tilbage og har garn nok til at få den færdig så.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Katte elsker blødt strik - det gør mine også, men det er så brand ærgeligt, når deres "kærlighed" ødelægger garnet! DUMME KAT!!! Men jeg er nu sikker på, at du allerede har tilgivet ham ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt forstå at den kat er komme i skammekrogen - men jeg er spændt på om den bliver der ;O))
  Øv øv, men som du skriver var det godt at du så det i tide!

  SvarSlet
 6. Æv, sådan en møgkat, kan godt forstå du er sur på ham og heldigt at du opdagede det og ikke bare strikkede videre. Men mon ikke han bliver tilgivet og du får startet på noget nyt.

  SvarSlet
 7. Jamen dog! Trævl da op i en fart og start så lige under det dumme hul. Du bliver SÅ glad når du har strikket garnet op du har måttet "genbruge".

  SvarSlet
 8. Hej Lis - ja mon ikke!

  Hej Karen - han ER tilgivet. Han må simpelthen være kravlet op i nettet, som strikketøjet lå i!

  Hej Kirsten - det er en viljestærk kat, så han bliver kun så længe, det passer ham ;-)

  Hej - jep, jeg er allerede startet på noget helt nyt ;-)

  Hej - du har helt ret, men lige nu gider jeg ikke starte "om". Den får lige lov til at ligge lidt, til jeg har sundet mig!

  SvarSlet