19 august 2012

Jeg kæmper

med psoriasis i mine hænder. Det sker heldigvis ikke så tit, men i øjeblikket er der gang i det. Heldigvis er det forholdsvist mildt og jeg skifter "bare" ham på håndfladerne og huden bliver øm og kløende OG giver skarpe kanter, som hænger i garn :-( Det er så nemmere at hækle, så det gør jeg:Et køkkenhåndklæde og to små håndklæder - endnu ikke vaskede. De skal til min veninde, som allerede har fået matchende grydelapper.

Opskriften er fra Ingelise juli 2009 og der er brugt ca. 2 1/2 nøgle af Brugsens bomuldsgarn.

God varm sommersøndag.

6 kommentarer:

 1. Det lyder trælst. God bedring.

  Dit sjal er blevet meget flot!

  SvarSlet
 2. Øv da, men godt det ikke bryder frem på hænderne så ofte! Håber snart kløen stilner af!

  Godt du kan hækle - og det får din veninde jo glæde af nu. Skøn farve og så er der jo altså bare en uimodståelig charme i såvel strikkede som hæklede køkkenhåndklæder! Jeg tænker tit på at lave nogle, men får det bare ikke gjort!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea - det går den rigtige vej nu og ja, så får jeg jo hæklet. Bomuldsgarn har jeg rigtigt meget af, så.... ;-) Må da også indrømme, at det er lidt kedeligt med de håndklæder, men det går stærkt, så det opvejer det lidt ;-)

   Slet
 3. Hvor irriterende. Kan du ikke købe nogle kirurg handsker (de helt tynde). Man kan godt strikke med dem på, jeg har prøvet.

  Håndklæderne er godt nok flotte. Desværre kan jeg ikke hækle, for de frister ellers.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - har prøvet rigtigt meget forskelligt. Især også fordi, at vand og sæbe forværrer det - ikke sk... smart!

   Kast dig bare ud i det hækling. Min datter er lige gået i gang. Hun sad i Sydtyskland med en bog, der hedder noget i retning af "Hækling for dummies" og med lidt hjælp via Skype fra moar, så kom hun godt i gang ;-)

   Slet