22 august 2012

Jeg skal godt nok

have et solidt tag i nakken på mig selv for ikke at starte på nyt. Der ligger rigtigt meget ufærdigt strik rundt omkring, men….

Mens jeg overvejede Mystery Kal clue 4 lidt, startede jeg op på denne igen. Den oprindelige endte jo desværre med at blive trævlet op. Garnet var alt for tykt og den blev ufatteligt tung og “fast i kødet”. Denne gang strikker jeg i 2 tråde bomuld/uld fra Garnudsalg. Strikkefastheden overholdes, men den bliver meget lettere og finere denne gang. Den har så ligget stille lidt, mens jeg har ventet på, at hænderne fik det bedre.

Så kom Hendes Verden med denne:

IMG_0066.JPG (2)

Og det er altså lige sådan en lille sag, jeg godt kunne bruge på arbejde. MEN jeg starter ikke op, jeg starter ikke op, jeg starter……….

10 kommentarer:

 1. Den ser ellers rigtig flot ud.;-))

  SvarSlet
 2. Måske skal man bare gøre hvad man har lyst til. Give efter og strikke lidt. Efter nogle cm, kommer lysten sikkert tilbage til at strikke på noget af det andet. Når strikning skal være lystbetonet, skal man da også have lov til at strikke hvad man har lyst til her og nu. Hvis du taber interessen og det ligger for længe, kan det jo altid trævles op og bruges til noget andet, så der er ingen skade sket. Jeg forstår ikke den der holdning med en ting ad gangen, den passer i hvert fald ikke til mit temperament. God strikkelyst med hvad du nu beslutter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - du har da fuldstændig ret. Problemet er bare, at jeg nu har gang i så meget, at jeg bliver småstresset af det ;-)

   Slet
 3. du starter ikke op .... ;O)))
  Hvor er det godt at du er standhaftig - HI HI

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten - jeg starter ikke op (endnu) ;-))

   Slet
 4. Altså det er bedre end chokolade at starte på noget nyt, så min holdning er start dog bare på det du har lyst til DET FEDER IKKE !!
  mange hilsner fra en som bestemt ikke er standhaftig med hensyn til at begynde på noget af alt det som ligger der og kalder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten - nej heldigvis da :-) Jeg er heller ikke vildt standhaftig, men altså..... ;-)

   Slet
 5. Uuuh og jeg har det lige omvendt efter at have strikket et Leftie-tørklæde/sjal færdigt og som jeg ikke kan få til at sidde pænt om halsen. Jeg tænker om det overhovedet er designet til at bruge?? Eller om det er mig, som igen, igen har klokket rundt i det.. jeg har fået strikke-krise af både min vest og nu mit tørklæde og har slet ikke lyst til at strikke igen.. nogensinde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe - føj for den da. Ikke en rar fornemmelse! Jeg kan da helt mærke panikken brede sig!! Du må have fundet noget, som kan tænde gnisten igen!

   Slet