27 august 2013

En ren jammerdal

er, hvad det er på strikkefronten her. Jeg er åbenbart så "heldig" at have ramt en stime af (selvforskyldte) strikkekatastrofer. Her kommer den første:


Det ser da ellers godt ud, ikke? Det er det IKKE. Her ligger ca. 70 cm poncho. Der er mønster i og det består af 2 diagrammer - et til første halvdel af ponchoen og et andet til anden halvdel. Uden at blinke og efter faktisk at have læst opskriften, hvori der står, hvilket diagram, man skal begynde med, startede jeg da bare fra bunden. Først ved skulderen opdagede jeg, at det var det forkerte diagram, jeg havde brugt. Undervejs havde jeg tænkt, at jeg nok ville have gjort det anderledes, hvis det var mig, der havde lavet opskriften, men det fik mig da ikke til at læse opskriften igen.

Nu ser den sådan ud:


Og vi taler om mohairgarn her, så spørg lige om det var sjovt at trævle op? Jeg ER startet igen med det rigtige diagram, men videre sjovt er nu det ikke.

Indtil nu har jeg forsøgt at svare på alle kommentarer, men så slog det mig en dag, jeg selv sad og smed kommentarer rundt omkring, at jeg faktisk ikke forventer svar på mine kommentarer (medmindre det er et spørgsmål). Hvordan har I det med kommentarer (som jo er utroligt dejlige at få!)?

8 kommentarer:

 1. Ej ej Mette, sikke noget hø......dit kønne hoved har nok været fuldt af alt muligt andet da du strikkede, det sker vist for os alle på et eller andet tidspunkt
  Desværre er det jo så mohair vi taler om.......jeg tror ikke min tålmodighed havde rakt til at trævle op i det garn...så godt gået;-)

  Med hensyn til svar på kommentar er der jo nok mange meninger, personligt nyder jeg når du lægger et svar stort eller lille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane - du har fuldstændig ret. Hovedet må have været fyldt med andet.

   Jeg svarer rigtigt gerne på kommentarer - er jo opdraget med, at 1. Juledag og dagen efter fødselsdag brugte man på at skrive takkekort, så jeg får dårlig samvittighed, hvis jeg ikke svarer :-)

   Slet
 2. Hvor ærgeligt, især når man strikker i mohair garn. Sådan kan det gå, du må på den igen.

  Jeg elsker kommentarer, det er dem der gør det værd at blogge.

  SvarSlet
 3. Jeg glemte helt at skrive, at jeg prøver at svare alle, synes det hører sig til, men jeg aner ikke om læserne vender tilbage og kigger efter et svar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - jeg har også forsøgt at svare alle, men hvis ingen læser svarene, så kunne man jo strikke i stedet ;-) Men det strider mod min opdragelse ikke at svare.

   Slet
 4. Øv hvor træls med det diagram. Jeg kender det desværre - jeg får heller ikke altid læst det hele, inden jeg strikker løs ;o/
  mht. svar på kommentarer, så forventer jeg dem ikke, og er sjældent tilbage for at checke svar. Jeg kommenterer gerne - men svarer heller ikke selv på kommentarer :o)

  SvarSlet
 5. Hej Mona - jeg fatter ikke, at man efter at have strikket i over 30 år (!), stadig kan lave det nummer og så oven i købet ikke lytte til sin indre stemme :-(

  SvarSlet
 6. hvor kan man da bare blive sur på sig selv når det sker.. har selv lige siddet og strikket halvdelen af et forstykke før jeg opdager at jeg har glemt at strikke kanten mod forsiden... ja ja om igen...

  Ved ikke om jeg forventer svar for tiden er jeg ikke så god til at gå tilbage og se om jeg har fået svar på hvad jeg har skrevet. Men nogen gange går jeg da tilbage men det er ikke altid lige jeg får det gjort og lige for tiden får jeg sjældent svaret på min egen blog....

  SvarSlet