23 september 2013

Mystery

mon ikke. Jeg gider ikke flytte alle de mange, mange masker over på længere rundpinde, så jeg afslører vist ikke noget for nogen ved at vise det 2. færdige clue:

IMG_0949

3. farve blev den orange. Den er ikke nær så orange, som den ser ud til her, men alligevel en del dominerende. Jeg sad da også flere gange undervejs og overvejede, om jeg skulle trævle op og tage den limegrønne i stedet, men nu bliver det altså sådan her. Må da indrømme, at jeg er meget spændt på det endelige resultat!

10 kommentarer:

 1. Jeg synes nu, det ser meget godt ud med den orange, ja altså, det jeg kan se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha Lydert - det synes jeg også ;-) Og jeg kan ikke se ret meget mere end dig!

   Slet
 2. ja det jeg kan se, ser det meget spændende ud... jeg ville nok have valgt den limegrønne da jeg ikke selv er så meget til orange, men synes selvom jeg ikke er til orange at det ser ret godt ud :-) og hvis man er til orange jamen så det da en superfed kontrast synes jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - så sjovt, som vi mennesker er forskellige. Det fedeste ved at strikke er, at der er så mange farvemuligheder, så man kan næsten altid finde sine favoritfarver.

   Slet
 3. Hi hi,der er også mange masker,jeg er også færdig med clue 2,og klar til at tage billeder,mit sidder på lange pinde,så jeg viser lige lidt mere .Fedt du har brugt den orange

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte - jeg "kigger ind" i aften. Er meget spændt på at se det :-)

   Slet
 4. Spændende strik - og flotte farver :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - meget spændende, hvad det ender med :-)

   Slet
 5. det er så spændende at man ikke ved hvad det færdige resultat bliver. og flotte farver

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - nemlig, det er så spændende og hans hjerne fungerer altså på en helt anden måde end min, så jeg kan ikke forudse næste træk - det gør det jo bare endnu sjovere ;-)

   Slet