01 september 2013

3. og indtil videre sidste

“uheld” er denne:

IMG_0248

Den ligner jo ikke et uheld, vel? Og den er da også smuk, blød, lækker, men (og der må jo komme et men ikke?) på trods af, at jeg faktisk overvejede det, lavede jeg ikke nakken højere. Det gør så, at trøjen glider fremover og altså bliver noget kortere bagpå end forpå. Suk! Jeg vidste det jo godt.

Trøjen er strikket fra toppen og ned og med udtagninger hele vejen i siderne, så den faktisk har det flotteste fald, men det gør også en løsning lidt mere besværlig.

Flere muligheder er under overvejelse:

 1. Forsøge at pille halsen op og strikke den højere i nakken
 2. Strikke bue på forneden med forkortede rækker, men bliver det nu godt, når den er strikket i A-facon
 3. Så et billede af en trøje på nettet, hvor der var længere rib bagpå en forpå, men igen Pkt2
 4. Tage nogle kilo på så den klistrer til kroppen og dermed ikke glider fremover

Jeg ved det simpelthen ikke, så indtil videre venter den. Forhåbentligt tager jeg mig på et tidspunkt sammen og får gjort noget, men lige nu er der godt nok mange spændende projekter i kø, så der er en vis risiko for, at den bliver glemt.

God søndag.

5 kommentarer:

 1. Den bedste løsning er nok at strikke den højere bagpå, når du på et tidspunkt finder energien til det. Den er ellers rigtig fin.

  SvarSlet
 2. jeg må nok også indrømme at når et strikkeprojekt kikser og ikke bliver som forventet så er det meget sjældent at jeg går tilbage og får den rettet.. selvom jeg egentlig gerne ville have det til noget brugbart, men jeg gider simpelthen bare ikke :-)

  SvarSlet
 3. kunne man ikke stramme nakken op på anden vis ? fx med en tråd ? eller en hæklet kant ? Det er svært at pille nakken op, når det er en top down - men en eller anden opstramningsting kan man nok godt slippe afsted med ..
  spændende hvad du finder ud af .

  SvarSlet
 4. Jeg synes at punkt 4 lyder mest hyggelig ... Det er to fluer med eet smæk ;-) ... Masser af go' mad og en bluse der kommer til at passe :-D
  Knus

  SvarSlet
 5. Ps .... Når jeg strikker fra oven og ned, så slår jeg altid op med S opslagning på en ekstra pind, så er det nemt at rette halsen til tilsidst :-)

  SvarSlet