25 september 2015

Det lykkedes mig

kun at starte ét nyt strikketøj op. Det betyder ikke, at der ikke er risiko for, at der bliver startet på det andet! For lige at pudse glorien en anelse, så gjorde jeg faktisk også en poncho færdig.

Skulle der nu sidde én og tænke: Jamen, hvad blev der startet op?, så kan jeg da fortælle, at det er Oversize T-bluse af Jytte Slente. Opskriften er købt på nettet, så jeg kunne finde garn på lageret. Der var lige lidt Kauni rester, som passede, men i frygteligt kedelige farver:

Er ikke lige klar over, hvorfor billedet ser lidt gult ud?

Ryggen er jeg ikke så vild med, men jeg forestiller mig, at vesten/blusen kan være rigtig god til arbejdsbrug, hvor det om vinteren er nødvendigt med lidt varme, men hvor ærmer alligevel tit er lidt i vejen. Og skulle den blive helt fantastisk, kan man jo altid lave én mere ;-)

Faktisk er jeg godt i gang med den mørke farve og da jeg vil lave den lange udgave, skal der en overgang seriøst mange masker på pinden - som i over 450. Hm, den bliver nok ikke helt så hurtigt færdig, som jeg regnede med!

Rigtig god weekend.

10 kommentarer:

 1. Nej det kan godt være du skal bruge lidt tid på den med alle de masker. På den anden side, er den jo uden ærmer, så sparer du nogle masker der.
  Jeg er spændt på at se den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - nemlig og det går faktisk rimeligt hurtigt :-)

   Slet
 2. Den glæder jeg mig til at se. Sommetider er de kedelige farver de flotteste - bagefter. Ses vi til strikkecafe på tirsdag? jeg håber jeg kan komme - hvis alt flasker sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - satser på, at den bliver god! Havde slet ikke set, at det var tid til strikkecafe igen! Det når jeg ikke :-(

   Slet
 3. Det ser spændende ud. Jeg har ikke strikket Jytte Slente... Nu er jeg spændt på at se dit strik vokse....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - nu jeg tænker efter, tror jeg faktisk heller ikke, at jeg har strikket Jytte Slente før. Strikketøjet vokser og det går overrraskende hurtigt :-)

   Slet
 4. 450 masker og et uendeligt antal pinde? I kedelige farver? Nej vel. Hvis du nu skrev at du elskede farverne ... men jeg forstår slet ikke regnestykket ;o)
  Hvordan blev poncho'en?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv - det gør jeg heller ikke ;-) MEN jeg satser på, at den bliver helt fantastisk til arbejdsbrug og garnet var rester fra lageret :-) Når man når de rigtigt mange masker, begynder man samtidig at tage 4 masker ind på hveranden p, så det bliver pludselig til mange masker :-)

   Slet
 5. 450 masker - wow det er godt gået! Glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - der arbejdes hårdt på sagen :-)

   Slet