10 september 2015

Uha, som tiden flyver

Der smuttede lige et par travle uger. Der er dog blevet strikket, men ikke taget billeder - endnu.

Forrige lørdag lokkede jeg Laila på tur, selvom det var hendes fødselsdag. Vi har udviklet en helt bestemt rutine, når vi tager på tur. Jeg møder op til en velpakket bil. Varm kaffe, boller og frugt. Slet ikke så ringe endda ;-)

Vi lagde ud med en tur omkring Grønhøj Garn i Grønhøj (!). Deres bløde bomuldsgarn skal afprøves og nu er muligheden der da:

Ligesom rigtigt mange andre drog vi til Todbjerg. Meget fint arrangement og ganske hyggeligt at gå rundt i den lille by. Jeg er ret sikker på, at der bag nogle af vinduerne, må have stået beboere (læs: mænd) og tænkt: Hvad ?!? Der var mange, som i rigtigt mange, kvinder på tur.

Vi tog en pause med foredrag af Annette D. i kirken, hvor der også var mulighed for at se alle modellerne fra de nye bøger udstillet. Herligt, for det er altså noget helt andet at se de opstrikkede modeller end at se dem i bøgerne (selvom de er smukke!).

Lidt måtte der med hjem - men bemærk lige, at der kun kom bøger med hjem fra Todbjerg. Mådehold er mit mellemnavn!

8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn tur I har været på. De 2 bøger er også kommet hjem til min reol.

  SvarSlet
 2. Det er mange år siden jeg har været i Grønhøj, men lageret er også stort nok. De bøger kom også med mig hjem fra Todbjerg. Et hyggeligt arrangement.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig tur. Glæder mig til at se hvad du har strikket :)

  SvarSlet
 4. Todbjerg var en god oplevelse. Jeg nød også Annettes foredrag i Kirken. Og at se de opstrikkede modeller.
  Mådeholdet havde også indfundet sig her. Og de samme to bøger kom med hjem... men problemet er nu... hvilke trøjer skal vi strikke, for jeg synes virkelig, der er nogle skønne modeller at vælge imellem!

  SvarSlet
 5. Det var et super godt foredrag - hun er en inspirerende fortæller, som jeg kunne lytte til længe og trøjerne var bare så flotte. Og jo, det er rigtig svært at vælge.

  SvarSlet
 6. Mådehold er mit mellemnavn - det er altså noget af en tilsnigelse, Mette ;-) Så skal der vel være tale om generelt mådehold - ikke bare sådan en enkelt lille gang?? ;-) Jeg drøner i Garnudsalg i dag og køber Blomsterstrik - jeg KAN IKKE vente helt til Fanø - nu må jeg altså have den i hånden. Regner med at modellerne også kan ses på Fanø - du har jo ret i, at det er noget helt andet at se dem i virkeligheden. God weekend :-)

  SvarSlet
 7. De bøger er da velvalgte. Jeg har godt nok også lyst til at investere i blomsterstrik, men jeg venter til jeg har plads på pindene ;-) Hav en god weekend .

  SvarSlet
 8. Uha kender det med tid...men dejligt I kom på så skøn en tur...Jeg har også købt Blomsterstrik - den er så skøn...jeg glæder mig til at se modellerne på Fanø...
  Jeg har strikket i Grønhøj garn for mange år siden....vidste slet ikke det kunne fås længere ;-)

  SvarSlet