13 januar 2016

Ideen

om de 10 p strømpestrik om dagen har allerede givet pote:


Okay, skulle der nu sidde en enkelt og tænke: Nej, det kan da vist ikke passe, må jeg hellere med det samme indrømme, at det har taget en ret stor del af 2015 og starten af 2016 at få dem færdige.

Indtil videre har jeg pænt strikket de 10 p og der er faktisk gået lidt sport i det:


Omgangene passer lige med en TV-avis og det er faktisk ret hyggeligt. Så er håbet bare, at det varer ved!

- skriblet af Mette G.

12 kommentarer:

 1. Det er altså en god ide.
  Jeg har en ide om 10 minutters oprydning hver dag (på et tilfældig sted). Jeg er endnu ikke kommet i gang, men hvor ville jeg gerne....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - den ide er jeg også med på. Prøver ind i mellem, men det er heller ikke lykkedes her endnu. Jeg ville nu også rigtigt gerne!

   Slet
 2. Det er faktisk en rigtig god idé, den vil jeg da overveje at kopiere

  SvarSlet
 3. Mor sagde en gang til mig; for hver omgang kommer du tættere på målet... Og det er jo rigtigt til både sokker og sjaler! Jeg vil nu stadig hellere strikke sjaler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - din mor har jo ret :-) Jeg ville nu også hellere strikke sjaler, men de varmer ikke fødderne ;-) Men det er faktisk sjovt at se, hvor meget strømpen vokser på denne måde - uden at man tænker over det :-)

   Slet
 4. En rigtig god ide, det er med at holde sig selv til "ilden" strikketøjet, og på sigt er der et resultat, dejlige varme sokker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emmy - og den virker (indtil videre) ;-)

   Slet
 5. Det er bare en rigtig god ide, med sådan nogen små mål, der er til at overholde. Så kan du holde dig selv lidt til ilden

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete - og jeg satser på, at det bliver en vane lige at tage 10 omgange til TV-avisen. Noget man slet ikke tænker over :-)

   Slet
 6. Wow. Sikke en god idé. Vil jeg også. Elsker hjemmestrikkede strømper. Elsker de mønstrede strømper du er i gang med. Hader at det er så svært at strikke strømper. Hvorfor kan det ikke bare være nemt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line - det er bare med at komme i gang. Som alt andet er det jo nemt, når man har fået det lært ;-) Jeg har en gammel, gammel opskrift, som jeg bare bruger hver gang. Meget sjældent at jeg strikker mønster på dem - så skal garnet da være ensfarvet og mønsteret meget enkelt ;-)

   Slet