20 august 2016

Jeg var ikke helt fair

overfor Helle i mit sidste indlæg. Efter moden overvejelse (!) er jeg kommet frem til, at det var p 3, jeg var træt af - ikke Helle.

Ærmerne er strikket oppefra og ned. En klar fordel for en som mig, der ikke er vild med monteringen. Ærmekuplen er formet med forkortede rækker, hvilket jeg har prøvet før. Det var jeg ikke så vild med, for vendingerne kunne ses. Her bruges der tyske vendinger, som jeg også har prøvet før og de er altså næsten perfekte. Så perfekte, at de faktisk er et hit her.

Helle i al sin uvaskede smukhed:Den er ikke vasket endnu, da der mangler knapper. Hm, underlig undskyldning men den eneste jeg har! Min lokale knap leverandør er lukket i øjeblikket, men starter forhåbentligt op igen ellers må jeg en tur til Aalborg. Ting tager tid.

Fakta:

Mønster: Helle
Garn: 287 gr. Cottonwool fra Garnudsalg
Pind: 3
Ændringer: Ingen - men ærmerne er ret stramme, så skulle jeg gøre det om, ville jeg nok have gjort dem en anelse bredere.
Hit or sh*t: Tror bestemt, at den bliver et hit.

Rigtig god weekend.

11 kommentarer:

 1. Wow den er flot. Godt du holdte ved! Glæder mig til at se valg af knapper.

  SvarSlet
 2. Man kan vel sådan set godt vaske den før man syr knapper i - synes det er en særdeles god undskyldning, for man sidder og fedter med den, når man syr knapper i, ikk? ;-) Den er blevet fin og bliver garanteret finere med knapper :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fedter helt vildt, når jeg syr knapper i :-)

   Slet
 3. Den er da blevet super flot

  SvarSlet
 4. Den ser ud til at blive rigtig god inkl. knapper og i vasket version! Kan du ikke arbejde lidt med ærmerne i våd tilstand?
  Spændende hvilke knapper du finder til Helle...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har planer om at give den en ordentlig tur efter vask og så tror jeg på, at den bliver rigtig god :-)

   Slet
 5. Hvis du ikke er klar over det, så er der faktisk også mange gode butikker i Aarhus, som sælger knapper ;)

  SvarSlet
 6. Det var godt dig og Helle blev forsonede - for det er da bare så flot en trøje, og jeg er sikker på den klæder dig perfekt,

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig flot og jeg glæder mig til at få fundet nogle knapper, så den kan komme i brug.

   Slet