27 september 2016

Jeg fik en e-mail

REKLAME! Hvorfor starte med at skrive reklame? Jo, jeg har læst mig frem til, at får man noget med henblik på at skrive om det på en blog, skal det tydeligt markeres, at der er tale om netop dette - også selvom det fremgår af teksten. Så altså REKLAME.

Jeg fik en e-mail fra Frisenvang med en fin fortælling om alpaka avlere i Peru. De hårde betingelser de lever og arbejder under og de få muligheder der er for at forbedre leveforholdene. Er du bare den mindste smule interesseret i at vide mere, synes jeg, at du skal læse hele historien her.  Jeg kunne ikke stå for historien, så jeg sagde ja tak til at prøve garnet.
 
Og hvad skulle det så blive til? Det var faktisk ikke så svært. Om vinteren går jeg næsten altid med noget om halsen. Tørklæder inde dur ikke. Jeg kommer op at slås med dem, så i stedet blev det ene fed garn til:

 
Og ja, det er fruen selv, der er model. Mellemste var villig til at tage billede, men ikke til at være model, så jeg måtte selv!

Halsedissen er lækker og der blev da sendt en del tanker til kvinderne i Peru, mens jeg strikkede. Garnet er håndspundet men utroligt jævnt spundet. Selvfølgelig ikke som maskinspundet, men det er der nu også en vis charme ved - især med historien i baghovedet. Den er med vilje strikket en anelse vid. Som min hårfarve antyder, er der ind i mellem godt gang i den indre brændeovn og så skal uld kunne tages af i en fart :-)

Og så lige et billede af hulmønsteret - afprøver ny app og kan ikke lige finde ud af at vende billedet.
 
Jeg har brugt et enkelt fed af det tynde garn og har et fed mere liggende. Det bliver til et par pulsvarmere, når jeg lige har udtænkt, hvordan jeg helst vil have dem.

Nyd den sidste "sommerdag" i denne omgang.

10 kommentarer:

 1. Det lyder som noget meget dejligt garn, kunne godt tænke mig at prøve det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lykke - og historien er så fin :-)

   Slet
 2. Dejligt billed af dig :-) Og halsedissen... Se ud til at være let og lækkert garn. Er det helt krasefrit mod halsen?
  Jeg fik også mail fra samme, men valgte ikke at reagere; kunne ikke overskue flere projekter på det tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - tak :-) Garnet er ikke helt kradsefrit. Jeg kan tage næsten hvad som helst af uld på hud, så mig gør det ikke noget :-)

   Slet
 3. Du ser skøn ud :-) dejligt med sådan en mail med lækkert garn - og sådan en halsedisse er bare perfekt til kølige tider. Det er det så også blevet!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilli - tak :-) Jeg har måttet bøje mig og finde strømper frem :-( Var ellers ikke planen endnu!

   Slet
 4. Hej mette - hvor er det en lækker lille sag ☺ jeg må ha købt noget af det tynde, så jeg kan få det afprøvet også ☺

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hvor er du da heldig, at du fik lov til at reklamere for sådan noget lækkert garn. Halsedissen er lige i plet til det vejr vi har fået nu. Efterår rusk og regn + kulde. Lige halsedissevejr.

  SvarSlet
 7. Så heldig du er. Et flot stykke arbejde i prima kvalitet. Det garn må afprøves engang. Håber den bliver god i brug.

  SvarSlet